Познати фаци кои радикално го променија имиџот (фото)

Некои од ѕвездите, до толкава мера се преобразија себеси во последно време, што тешко е да поверувате дека се навистина тие. Мноштво славни личности се препознатливи по изгледот и стилот што го негуваат со години. Од друга страна, има и такви кои редовно експериментираат. --> Прават смели избори за фарбање на косата, неретко ги менуваат фризурите и