притисни ентер »

Со гаџетите и модерната технологија до позитивни промени во животниот стил (ВИДЕО)

Со гаџетите и модерната технологија до позитивни промени во животниот стил (ВИДЕО)

СОФТВЕР , Тренди Со гаџетите и модерната технологија до позитивни промени во животниот стил (ВИДЕО) 4 минути 0 0 Во претходните неколку месеци, апликациите за онлајн вежбање доживеаја вистински подем, па се проценува дека 10-те најпопуларни фитнес апликации во светот оствариле пет милиони повеќе преземања во текот на март во споредба со декември минатата

Со гаџетите и модерната технологија до позитивни промени во животниот стил

Со гаџетите и модерната технологија до позитивни промени во животниот стил

Во претходните неколку месеци, апликациите за онлајн вежбање доживеаја вистински подем, па се проценува дека 10-те најпопуларни фитнес апликации во светот оствариле пет милиони повеќе преземања во текот на март во споредба со декември минатата година. Раст од дури 60 проценти [1] ! Пред нас е прашањето дали со враќањето во вообичаениот ритам ќе се

Со гаџетите и модерната технологија до позитивни промени во животниот стил

Со гаџетите и модерната технологија до позитивни промени во животниот стил

Во претходните неколку месеци, апликациите за онлајн вежбање доживеаја вистински подем, па се проценува дека 10-те најпопуларни фитнес апликации во светот оствариле пет милиони повеќе преземања во текот на март во споредба со декември минатата година. Раст од дури 60 проценти! Пред нас е прашањето дали со враќањето во вообичаениот ритам ќе се вратиме

Со гаџетите и модерната технологија до позитивни промени во животниот стил

Со гаџетите и модерната технологија до позитивни промени во животниот стил

Во претходните неколку месеци, апликациите за онлајн вежбање доживеаја вистински подем, па се проценува дека 10-те најпопуларни фитнес апликации во светот оствариле пет милиони повеќе преземања во текот на март во споредба со декември минатата година. Раст од дури 60 проценти [1] ! Пред нас е прашањето дали со враќањето во вообичаениот ритам ќе се

Со гаџетите и модерната технологија до позитивни промени во животниот стил

Со гаџетите и модерната технологија до позитивни промени во животниот стил

Во претходните неколку месеци, апликациите за онлајн вежбање доживеаја вистински подем, па се проценува дека 10-те најпопуларни фитнес апликации во светот оствариле пет милиони повеќе преземања во текот на март во споредба со декември минатата година. Раст од дури 60 проценти [1] ! Пред нас е прашањето дали со враќањето во вообичаениот ритам ќе се

Следниот Galaxy Watch ќе има и варијанта од титаниум

Следниот Galaxy Watch ќе има и варијанта од титаниум

ГАЏЕТИ , Тренди Следниот Galaxy Watch ќе има и варијанта од титаниум 7 минути 1 1 Според најновиот извештај, Samsung сака да влезе на ултра-премиум пазарот на паметни часовници, а ова ќе го направи со понуда на титаниум верзија на својот претстоен паметен часовник. Титаниумската верзија на носечкиот уред би можела да биде наследник на Galaxy Watch