Двобојна сендвич проја

Брза и лесна за подготовка. Најпрво во еден сад, со жица за матење, матете ги јајцата. Откако ќе се запенат, додајте го јогуртот и маслиновото масло. Додавајте постепено од двете брашна. На крај додадете го и прашокот за печиво и посолете по вкус. Доколку сметате дека, смесата е течна, додадете уште брашно. Смесата се дели на два дела. Во првиот дел,