Фармерките веќе не се во тренд: На модната сцена ќе доминираат овие модели!

Иако веќе со децении се парчето без кое ниту една сезона не може да пројде, се чини дека време е фармерките да одморат малку. Наместо нив, во сезоната пролет/лето ќе носиме малку поинакви модели. Во понудата на модните експерти ќе најдете интересни панталони со разни должини и модели, но и здолништа. Секоја жена ќе успее да најде нешто што се вклопува