притисни ентер »

Како да се заштитите од корона вирусот кога пазарите во маркет и што треба да направите кога ќе дојдете дома?

Како да се заштитите од корона вирусот кога пазарите во маркет и што треба да направите кога ќе дојдете дома?

Доктор Митов , советува и апелира како да се заштитиме од вирсот кој периодов го нападна светот и Македонија. Периодов сите се трудиме да сме во целосна изолација во нашите домови. Една од ретките оправдани причини за излегување од домот, покрај самостојните прошетки (ако не сме во ризичните категории или во карантин поради некое наше патување) е и