притисни ентер »

Лекарката на Трајковски в понеделник на суд

Лекарката на Трајковски в понеделник на суд

Лекарката која со медицинска белешка привремено го ослободи Тони Трајковски од рочиштата за ТНТ в понеделник ќе треба во судница да објасни зошто ексградоначалникот на Гази Баба не е во состојба да доаѓа на судењето. Кривичниот суд побарал лекарката јавно да ја образложи здравствената состојба на Трајковски и причините за неговата спреченост да присуствува

Докторката која му даде боледување на Тони Трајковски во понедленик е повикана во судница

Докторката која му даде боледување на Тони Трајковски во понедленик е повикана во судница

Во понеделник на 20 јануари во судница за случајот ТНТ е повикана докторката која на еден од обвинетите во случајот, Тони Трајковски му издаде медицинска документицација дека не можеда го следи судското рочиште поради здравствени проблеми. – Со цел утврдување на фактичката состојба, доследно почитување на правата на странките во постапката, како и

Судот ја повика Психијатарката на Трајковски да дојде на следното рочиште за да го образложи боледувањето

Судот ја повика Психијатарката на Трајковски да дојде на следното рочиште за да го образложи боледувањето

Психијатарката Викторија Вујовиќ која му даде боледување на обвинетиот во случајот „ТНТ“ Тони Трајковски, на рочиштето в понеделник ќе треба да образложи зошто тој не може да присуствува на судењата. Кривичниот суд ја повика Вујовиќ да дојде на наредното рочиште кое е закажано за 20 јануари, откако судењето вчера беше одложено бидејќи Трајковски достави

Лекарката на Трајковски в понеделни на суд

Лекарката на Трајковски в понеделни на суд

Лекарката која со медицинска белешка привремено го ослободи Тони Трајковски од рочиштата за ТНТ в понеделник ќе треба во судница да објасни зошто ексградоначалникот на Гази Баба не е во состојба да доаѓа на судењето. Кривичниот суд побарал лекарката јавно да ја образложи здравствената состојба на Трајковски и причините за неговата спреченост да присуствува

Докторката на Трајковски ќе сведочи во „ТНТ“ за неговата дијагноза

Докторката на Трајковски ќе сведочи во „ТНТ“ за неговата дијагноза

Судот одлучил на следното рочиште за „ТНТ“ да ја повика докторката која на обвинетиот ексградоначалник на Гази Баба, Тони Трајковски, му издала медицинска документација во која е наведено дека тој има здравствени проблеми и не може да ја следи расправата. Ова воедно беше причината за одложување на вчерашното рочиште. „Со цел утврдување на фактичката

Судот ја повика докторката да ја образложи здравствената состојба на Тони Трајковски

Судот ја повика докторката да ја образложи здравствената состојба на Тони Трајковски

Судот ја повика на следното рочиште за „ТНТ“ докторката која на обвинетиот Тони Трајковски му издала медицинска документација за јавно да ја образложи здравствената состојба на обвинетиот и причините за неговата спреченост да присуствува на судењето. Од Судот информираат дека е повикана докторката – професор од овластената клиника која на обвинетиот

ПРОГОНОТ ДОСТИГНУВА НОВИ РАЗМЕРИ: Во суд повикана докторката која оценила дека Тони Трајковски не може да дојде на судење

ПРОГОНОТ ДОСТИГНУВА НОВИ РАЗМЕРИ: Во суд повикана докторката која оценила дека Тони Трајковски не може да дојде на судење

Во понеделник на 20 јануари во судница за случајот ТНТ е повикана докторката која на еден од обвинетите во случајот, Тони Трајковски му издаде медицинска документицација дека не можеда го следи судското рочиште поради здравствени проблеми. – Со цел утврдување на фактичката состојба, доследно почитување на правата на странките во постапката, како и

„ТНТ“ – Докторката на Трајковски повикана во суд

„ТНТ“ – Докторката на Трајковски повикана во суд

Докторката која издаде медицинска белешка дека Тони Трајковски не може да ја следи расправата за „ТНТ“ повикана во суд. Кривичен на рочиштето во понеделник, бара невропсихијатарот пред обвинетите, адвокатите и јавноста да објасни зошто поранешниот градоначалник на Гази Баба не е во состојба да доаѓа на закажаните рочишта за уривањето на комплексот

Докторката на Трајковски ќе сведочи во „ТНТ“ за неговата дијагноза

Докторката на Трајковски ќе сведочи во „ТНТ“ за неговата дијагноза

Судот одлучил на следното рочиште за „ТНТ“ да ја повика докторката која на обвинетиот ексградоначалник на Гази Баба, Тони Трајковски, му издала медицинска документација во која е наведено дека тој има здравствени проблеми и не може да ја следи расправата. Ова воедно беше причината за одложување на вчерашното рочиште. – Со цел утврдување на фактичката

Судот ја повика докторката да ја образложи здравствената состојба на Тони Трајковски

Судот ја повика докторката да ја образложи здравствената состојба на Тони Трајковски

Судот ја повика на следното рочиште за „ТНТ“ докторката која на обвинетиот Тони Трајковски му издала медицинска документација за јавно да ја образложи здравствената состојба на обвинетиот и причините за неговата спреченост да присуствува на судењето. Од Судот информираат дека е повикана докторката – професор од овластената клиника која на обвинетиот

Случај ТНТ: Во суд повикана докторката која оценила дека Тони Трајковски не може да дојде на судење

Случај ТНТ: Во суд повикана докторката која оценила дека Тони Трајковски не може да дојде на судење

Во понеделник на 20 јануари во судница за случајот ТНТ е повикана докторката која на еден од обвинетите во случајот, Тони Трајковски му издаде медицинска документицација дека не можеда го следи судското рочиште поради здравствени проблеми. – Со цел утврдување на фактичката состојба, доследно почитување на правата на странките во постапката, како и

Судот ја повика докторката да ја образложи здравствената состојба на Тони Трајковски

Судот ја повика докторката да ја образложи здравствената состојба на Тони Трајковски

Скопје, 16 јануари 2020 (МИА) – Судот ја повика на следното рочиште за „ТНТ“ докторката која на обвинетиот Тони Трајковски му издала медицинска документација за јавно да ја образложи здравствената состојба на обвинетиот и причините за неговата спреченост да присуствува на судењето. Од Судот информираат дека е повикана докторката – професор од овластената

Докторката на Трајковски повикана на судењето за „ТНТ“, ќе треба да објасни што му е на обвинетиот

Докторката на Трајковски повикана на судењето за „ТНТ“, ќе треба да објасни што му е на обвинетиот

Докторката која што му ја издала медицинската документација на поранешниот градоначалник на Гази Баба, Тони Трајковски е повикана во судница. Од Основниот кривичен суд Скопје информираат дека докторката е повикана на следното рочиште за „ТНТ" кое е закажано за 20 јануари и ќе треба пред јавноста да каже зошто Трајковски не може да го следи судењето

Судот ја повика докторката да ја образложи здравствената состојба на Тони Трајковски

Судот ја повика докторката да ја образложи здравствената состојба на Тони Трајковски

– Судот ја повика на следното рочиште за „ТНТ“ докторката која на обвинетиот Тони Трајковски му издала медицинска документација за јавно да ја образложи здравствената состојба на обвинетиот и причините за неговата спреченост да присуствува на судењето. Од Судот информираат дека е повикана докторката – професор од овластената клиника која на обвинетиот

Судот ја повика докторката да ја образложи здравствената состојба на Тони Трајковски

Судот ја повика докторката да ја образложи здравствената состојба на Тони Трајковски

Од Судот информираат дека е повикана докторката – професор од овластената клиника која на обвинетиот Тони Трајковски му издала медицинска документација дека истиот има здравствени проблеми и неможе да ја следи расправата. Судот ја повика на следното рочиште за „ТНТ“ докторката која на обвинетиот Тони Трајковски му издала медицинска документација за

Повикана докторката на Тони Трајковски да ја образложи здравстевата состојба

Повикана докторката на Тони Трајковски да ја образложи здравстевата состојба

Судот ја повика на следното рочиште за „ТНТ“ докторката која на обвинетиот Тони Трајковски му издала медицинска документација за јавно да ја образложи здравствената состојба на обвинетиот и причините за неговата спреченост да присуствува на судењето. Од Судот информираат дека е повикана докторката – професор од овластената клиника која на обвинетиот

Докторката на Трајковски повикана на судењето за ТНТ, ќе треба да објасни што му е на обвинетиот

Докторката на Трајковски повикана на судењето за ТНТ, ќе треба да објасни што му е на обвинетиот

Докторката која што му ја издала медицинската документација на поранешниот градоначалник на Гази Баба, Тони Трајковски во понеделник во Основниот кривичен суд Скопје ќе треба пред јавноста да каже зошто Трајковски не може да го следи судењето, информираат од Судот. -Заради интерес на медиумите кои го следат судењето за предметот со КОК бр. 53/17 познат

Докторката на Тони Трајковски на суд ќе ја образложи неговата здравствена состојба

Докторката на Тони Трајковски на суд ќе ја образложи неговата здравствена состојба

Судот ја повика на следното рочиште за „ТНТ“ докторката која на обвинетиот Тони Трајковски му издала медицинска документација за јавно да ја образложи здравствената состојба на обвинетиот и причините за неговата спреченост да присуствува на судењето. Од Судот информираат дека е повикана докторката – професор од овластената клиника која на обвинетиот

Докторката на Тони Трајковски на суд ќе ја образложи неговата  здравствена состојба

Докторката на Тони Трајковски на суд ќе ја образложи неговата здравствена состојба

Судот ја повика на следното рочиште за „ТНТ“ докторката која на обвинетиот Тони Трајковски му издала медицинска документација за јавно да ја образложи здравствената состојба на обвинетиот и причините за неговата спреченост да присуствува на судењето. Од Судот информираат дека е повикана докторката – професор од овластената клиника која на обвинетиот