притисни ентер »

Во Албанија се подгреваат гласините за таен договор Рама – Баша

Во Албанија се подгреваат гласините за таен договор Рама – Баша

Неочекувано, по речиси тримесечен бојкот, во работата на албанската Централната изборна комисија (ЦИК) денеска се врати претставникот на опозициската Демократска партија (ПД), Нијази Косоврасти, што дополнително ги подгреа гласините за таен договор меѓу премиерот Еди Рама и лидерот на демократите Љуљзим Баша за излез од кризата во земјата. Како што

Во Албанија се подгреваат гласините за таен договор Рама – Баша

Во Албанија се подгреваат гласините за таен договор Рама – Баша

Неочекувано, по речиси тримесечен бојкот, во работата на албанската Централната изборна комисија (ЦИК) денеска се врати претставникот на опозициската Демократска партија (ПД), Нијази Косоврасти, што дополнително ги подгреа гласините за таен договор меѓу премиерот Еди Рама и лидерот на демократите Љуљзим Баша за излез од кризата во земјата. Како што

Се посилни гласините за таен договор Рама-Баша

Се посилни гласините за таен договор Рама-Баша

Неочекувано, по речиси тримесечен бојкот, во работата на албанската Централната изборна комисија (ЦИК) денеска се врати претставникот на опозициската Демократска партија (ПД), Нијази Косоврасти, што дополнително ги подгреа гласините за таен договор меѓу премиерот Еди Рама и лидерот на демократите Љуљзим Баша за излез од кризата во земјата. Како што

Во Албанија се подгреваат гласините за таен договор Рама – Баша

Во Албанија се подгреваат гласините за таен договор Рама – Баша

Неочекувано, по речиси тримесечен бојкот, во работата на албанската Централната изборна комисија (ЦИК) денеска се врати претставникот на опозициската Демократска партија (ПД), Нијази Косоврасти, што дополнително ги подгреа гласините за таен договор меѓу премиерот Еди Рама и лидерот на демократите Љуљзим Баша за излез од кризата во земјата. Како што

ТАЕН ДОГОВОР МЕЃУ РАМА И БАША: Политички договор меѓу власта и опозицијата на штeтa на земјата!

ТАЕН ДОГОВОР МЕЃУ РАМА И БАША: Политички договор меѓу власта и опозицијата на штeтa на земјата!

Шефицата на новата пратеничка група на опозиционата Демократска партија во албанскиот парламент, Рудија Хајдари на денешната прес конференција изјави дека постои таен договор помеѓу албанскиот премиер Еди Рама и лидерот на опозиционите демократи и организатор на пpoтестите кои неколкупати се одржаа во главниот град на Албанија, Тирана, Љуљзим Баша,

Рудина Хајдари: Постои таен политички договор Рама – Баша

Рудина Хајдари: Постои таен политички договор Рама – Баша

Координаторката на новата пратеничка група на Демократската партија (ПД) во Собранието на Албанија, Рудина Хајдари денеска обвини дека постои таен договор меѓу албанскиот премиер Еди Рама и лидерот на опозициските демократи Љуљзим Баша. Хајдари и демократскиот пратеник Ралф Ѓони, кои не се откажа од пратеничките мандати, од собраниската говорница побараа

Рудина Хајдари: Има таен договор меѓу Рама и Баша, кои не мислат на граѓаните

Рудина Хајдари: Има таен договор меѓу Рама и Баша, кои не мислат на граѓаните

Координаторката на новата пратеничка група на Демократската партија (ПД) во Собранието на Албанија, Рудина Хајдари денеска обвини дека постои таен договор меѓу албанскиот премиер Еди Рама и лидерот на опозициските демократи Љуљзим Баша. Хајдари и демократскиот пратеник Ралф Ѓони, кои не се откажа од пратеничките мандати, од собраниската говорница

Рудина Хајдари: Постои таен политички договор Рама – Баша

Рудина Хајдари: Постои таен политички договор Рама – Баша

Координаторката на новата пратеничка група на Демократската партија (ПД) во Собранието на Албанија, Рудина Хајдари денеска обвини дека постои таен договор меѓу албанскиот премиер Еди Рама и лидерот на опозициските демократи Љуљзим Баша. Хајдари и демократскиот пратеник Ралф Ѓони, кои не се откажа од пратеничките мандати, од собраниската говорница побараа

Рудина Хајдари: Има таен политички договор Рама – Баша

Рудина Хајдари: Има таен политички договор Рама – Баша

Во Тирана се одигрува еден грд театар. Рама и Баша се договориле, но не за Албанија и Албанците, туку за нивен личен интерес, обвини Хајдари, која е ќерка на еден од основачите на ПД, Азем Хајдари, кој беше убиен пред партиското седиште во септември 1998 годна. Координаторката на новата пратеничка група на Демократската партија (ПД) во Собранието на

Рудина Хајдари: Постои таен политички договор Рама – Баша

Рудина Хајдари: Постои таен политички договор Рама – Баша

Координаторката на новата пратеничка група на Демократската партија (ПД) во Собранието на Албанија, Рудина Хајдари денеска обвини дека постои таен договор меѓу албанскиот премиер Еди Рама и лидерот на опозициските демократи Љуљзим Баша. Хајдари и демократскиот пратеник Ралф Ѓони, кои не се откажа од пратеничките мандати, од собраниската говорница побараа

Рудина Хајдари: Постои таен политички договор Рама – Баша

Рудина Хајдари: Постои таен политички договор Рама – Баша

Координаторката на новата пратеничка група на Демократската партија (ПД) во Собранието на Албанија, Рудина Хајдари денеска обвини дека постои таен договор меѓу албанскиот премиер Еди Рама и лидерот на опозициските демократи Љуљзим Баша. Хајдари и демократскиот пратеник Ралф Ѓони, кои не се откажа од пратеничките мандати, од собраниската говорница побараа

Рудина Хајдари: Постои таен политички договор Рама – Баша

Рудина Хајдари: Постои таен политички договор Рама – Баша

Координаторката на новата пратеничка група на Демократската партија (ПД) во Собранието на Албанија, Рудина Хајдари денеска обвини дека постои таен договор меѓу албанскиот премиер Еди Рама и лидерот на опозициските демократи Љуљзим Баша. Хајдари и демократскиот пратеник Ралф Ѓони, кои не се откажа од пратеничките мандати, од собраниската говорница побараа

Албанската опозиција за 25 мај најави голем протест против Рама нарекувајќи го балкански Мадуро

Албанската опозиција за 25 мај најави голем протест против Рама нарекувајќи го балкански Мадуро

Обединетата албанска опозиција одлучи следниот голем протест да го одржи на 25 мај, а иатиот ќе биде насочен, како што велат од таму, против властите и балканскиот Мадуро, како што го нарекуваат актуелниот премиер на Албанија, Еди Рама. За време на состанокот на претседателството на најголемата опозициска албанска партија – Демократската партија, на

Албанската опозиција за 25 мај најави голем протест против Рама нарекувајќи го балкански Мадуро

Албанската опозиција за 25 мај најави голем протест против Рама нарекувајќи го балкански Мадуро

Обединетата албанска опозиција одлучи следниот голем протест да го одржи на 25 мај, а иатиот ќе биде насочен, како што велат од таму, против властите и балканскиот Мадуро, како што го нарекуваат актуелниот премиер на Албанија, Еди Рама. За време на состанокот на претседателството на најголемата опозициска албанска партија – Демократската партија, на

Албанската опозиција за 25 мај најави голем протест против Рама нарекувајќи го балкански Мадуро

Албанската опозиција за 25 мај најави голем протест против Рама нарекувајќи го балкански Мадуро

Обединетата албанска опозиција одлучи следниот голем протест да го одржи на 25 мај, а иатиот ќе биде насочен, како што велат од таму, против властите и балканскиот Мадуро, како што го нарекуваат актуелниот премиер на Албанија, Еди Рама. За време на состанокот на претседателството на најголемата опозициска албанска партија – Демократската партија, на

Албанската опозиција за 25-ти мај најави голем протест против Рама нарекувајќи го балкански Мадуро

Албанската опозиција за 25-ти мај најави голем протест против Рама нарекувајќи го балкански Мадуро

Обединетата албанска опозиција одлучи следниот голем протест да го одржи на 25 мај, а истиот ќе биде насочен, како што велат од таму, против властите и балканскиот Мадуро, како што го нарекуваат актуелниот премиер на Албанија, Еди Рама. За време на состанокот на претседателството на најголемата опозициска албанска партија – Демократската партија, на

НАЈАВЕНИ НОВИ ПPOТЕСТИ НА 25ТИ МАЈ: Обединетата албанска опозиција ги продолжува пpoтестите против Рама!

НАЈАВЕНИ НОВИ ПPOТЕСТИ НА 25ТИ МАЈ: Обединетата албанска опозиција ги продолжува пpoтестите против Рама!

Обединетата албанска опозиција ги продолжува пpотестите пpотив премиерот на Албанија Еди Рама. На вчерашната средба на Претседателството на Демократската партија, на која присуствуваа и лидерите на политичките партии што ја сочинуваат обединетата опозиција, решено е наредниот „национален пpотест“ да се одржи на 25 мај во 19 часот. Најавувајќи го пpотестот,

Албанската опозиција најави нов протест на 25 мај

Албанската опозиција најави нов протест на 25 мај

Обединетата албанска опозиција ги продолжува протестите против премиерот на Албанија Еди Рама. На вчерашната средба на Претседателството на Демократската партија, на која присуствуваа и лидерите на политичките партии што ја сочинуваат обединетата опозиција, решено е наредниот „национален протест“ да се одржи на 25 мај во 19 часот. Најавувајќи го протестот,

Албанската опозиција најави кога ќе се одржи нов масовен протест

Албанската опозиција најави кога ќе се одржи нов масовен протест

Одлучено е наредниот „национален протест“ да се одржи на 25 мај во 19 часот. Албанската опозиција и понатаму ќе продолжи со масовните протести против премиерот на Албанија Еди Рама. На вчерашната средба на Претседателството на Демократската партија, на која присуствуваа и лидерите на политичките партии што ја сочинуваат обединетата опозиција, одлучено

Албанската опозиција најави нов протест на 25 мај

Албанската опозиција најави нов протест на 25 мај

Обединетата албанска опозиција ги продолжува протестите против премиерот на Албанија Еди Рама. На вчерашната средба на Претседателството на Демократската партија, на која присуствуваа и лидерите на политичките партии што ја сочинуваат обединетата опозиција, решено е наредниот „национален протест“ да се одржи на 25 мај во 19 часот. Најавувајќи го протестот,