притисни ентер »

Род Стјуарт откри тајна што ја чувал 26 години

Род Стјуарт откри тајна што ја чувал 26 години

Пејачот Род Стјуарт (74) во интервју за магазинот Railway Modeller го сподели со јавноста своето хоби. Тој претстави огромен, неверојатно детален модел на железнички град, на кој работел заедно со своите пријатели цели 26 години. Во британското списание за хобија тој го покажа својот град инспириран од Филаделфија во 40-тите, чија изградба почнала

Род Стјуарт откри тајна што ја чувал 26 години

Род Стјуарт откри тајна што ја чувал 26 години

Пејачот Род Стјуарт (74) во интервју за магазинот Railway Modeller го сподели со јавноста своето хоби. Тој претстави огромен, неверојатно детален модел на железнички град, на кој работел заедно со своите пријатели цели 26 години. Во британското списание за хобија тој го покажа својот град инспириран од Филаделфија во 40-тите, чија изградба почнала

Род Стјуарт откри тајна што ја чувал 26 години

Род Стјуарт откри тајна што ја чувал 26 години

Пејачот Род Стјуарт (74) во интервју за магазинот Railway Modeller го сподели со јавноста своето хоби. Тој претстави огромен, неверојатно детален модел на железнички град, на кој работел заедно со своите пријатели цели 26 години. Во британското списание за хобија тој го покажа својот град инспириран од Филаделфија во 40-тите, чија изградба почнала

Род Стјуарт 26 години работел на макета на железнички град

Род Стјуарт 26 години работел на макета на железнички град

Род Стјуарт (74) во интервјуто за списанието „Реилвеј моделер“ (Railway Modeller) откри неверојатна детална макета на железнички град, на кој пејачот и неговите пријатели работеле во изминатите 26 години. Изработката на макетата на железничкиот град почнала во 1993 година во поткровјето на домот на Стјуарт во Лос Анџелес. Макетата на железничкиот град

Род Стјуарт 26 години работел на макета на железнички град

Род Стјуарт 26 години работел на макета на железнички град

Род Стјуарт (74) во интервјуто за списанието „Реилвеј моделер“ (Railway Modeller) откри неверојатна детална макета на железнички град, на кој пејачот и неговите пријатели работеле во изминатите 26 години. Изработката на макетата на железничкиот град почнала во 1993 година во поткровјето на домот на Стјуарт во Лос Анџелес. Макетата на железничкиот град

Рокерот Род Стјуарт ја покажа огромната макета на железнички град што ја правел 23 години

Рокерот Род Стјуарт ја покажа огромната макета на железнички град што ја правел 23 години

Рокерската легенда Род Стјуарт конечно ги покажа резултатите на својата друга пасија – макети на железници. Меѓу снимањата и настапите, Стјуарт во изминатите 23 години работел на огромна, детаљна макета на американски град и сега објави делови од неа во интервјуто за магазинот „Реилвеј моделер“. „Можам да кажам дека 90% од неа сам сум направил. Единствената

Род Стјуарт 26 години работел на макета на железнички град

Род Стјуарт 26 години работел на макета на железнички град

Род Стјуарт (74) во интервјуто за списанието „Реилвеј моделер” (Railway Modeller) откри неверојатна детална макета на железнички град, на кој пејачот и неговите пријатели работеле во изминатите 26 години. Изработката на макетата на железничкиот град почнала во 1993 година во поткровјето на домот на Стјуарт во Лос Анџелес. Макетата на железничкиот град

Род Стјуарт 26 години работел на макета на железнички град

Род Стјуарт 26 години работел на макета на железнички град

Род Стјуарт (74) во интервјуто за списанието „Реилвеј моделер“ (Railway Modeller) откри неверојатна детална макета на железнички град, на кој пејачот и неговите пријатели работеле во изминатите 26 години. Изработката на макетата на железничкиот град почнала во 1993 година во поткровјето на домот на Стјуарт во Лос Анџелес. Макетата на железничкиот град

Легендарниот Род Стјуарт се пофали со својата најголема страст – железницата (ФОТО)

Легендарниот Род Стјуарт се пофали со својата најголема страст – железницата (ФОТО)

Помеѓу правењето музика и настапите на концерти , Род изминативе 23 години работел на огромен , сложен модел на град во САД. Тој го откри како дел од интервјуто за списанието Railway Modeller. „Би рекол дека 90% од моделот го изградив самиот“, инсистираше тој. „Единствено што не бев многу добар и сè уште не сум електричар, така што некој друг го направи