притисни ентер »

Курти: Не се приклучувам на „Отворен Балкан“ се додека Србија не го признае Косово

Курти: Не се приклучувам на „Отворен Балкан“ се додека Србија не го признае Косово

Премиерот на Косово, Албин Курти изјави дека нема да биде дел од „Отворен Балкан“сè додека Србија не го признае Косово, јави дописничката на МИА од Тирана. Тој додаде дека не може да биде на иста маса и да носи заеднички одлуки со држава која ги негира злосторствата извршени врз албанскиот народ. Курти истакна дека сите треба да извршат притисок врз

Курти: Не се приклучувам на „Отворен Балкан“ се додека Србија не го признае Косово

Курти: Не се приклучувам на „Отворен Балкан“ се додека Србија не го признае Косово

Премиерот на Косово, Албин Курти изјави дека нема да биде дел од „Отворен Балкан“сè додека Србија не го признае Косово, јави дописничката на МИА од Тирана. Тој додаде дека не може да биде на иста маса и да носи заеднички одлуки со држава која ги негира злосторствата извршени врз албанскиот народ. Курти истакна дека сите треба да извршат притисок врз

Курти условува за „Отворен Балкан“

Курти условува за „Отворен Балкан“

Албин Курти во разговор со српските новинари Премиерот на Косово, Албин Курти изјави дека нема да биде дел од „Отворен Балкан“сè додека Србија не го признае Косово, јави дописничката на МИА од Тирана. Тој додаде дека не може да биде на иста маса и да носи заеднички одлуки со држава која ги негира злосторствата извршени врз албанскиот народ. Курти истакна

Курти: Не се приклучувам на „Отворен Балкан“ се додека Србија не го признае Косово

Курти: Не се приклучувам на „Отворен Балкан“ се додека Србија не го признае Косово

Курти: Не се приклучувам на „Отворен Балкан“ се додека Србија не го признае Косово Премиерот на Косово, Албин Курти изјави дека нема да биде дел од „Отворен Балкан“сè додека Србија не го признае Косово, јави дописничката на МИА од Тирана. Тој додаде дека не може да биде на иста маса и да носи заеднички одлуки со држава која ги негира злосторствата

Курти: Не се приклучувам на „Отворен Балкан“ се додека Србија не го признае Косово

Курти: Не се приклучувам на „Отворен Балкан“ се додека Србија не го признае Косово

Премиерот на Косово, Албин Курти изјави дека нема да биде дел од „Отворен Балкан“сè додека Србија не го признае Косово, јави дописничката на МИА од Тирана. Тој додаде дека не може да биде на иста маса и да носи заеднички одлуки со држава која ги негира злосторствата извршени врз албанскиот народ. Курти истакна дека сите треба да извршат притисок врз

КУРТИ: Косово нема да биде дел од Отворен Балкан се додека не добие признавање од Србија

КУРТИ: Косово нема да биде дел од Отворен Балкан се додека не добие признавање од Србија

Премиерот на Косово, Албин Курти изјави дека нема да биде дел од „Отворен Балкан“ се додека Србија не го признае Косово, јави дописничката на МИА од Тирана. Тој додаде дека не може да биде на иста маса и да носи заеднички одлуки со држава која ги негира злосторствата извршени врз албанскиот народ. Курти истакна дека сите треба да извршат притисок

Курти дециден: Не се приклучувам на „Отворен Балкан“ се додека Србија не го признае Косово

Курти дециден: Не се приклучувам на „Отворен Балкан“ се додека Србија не го признае Косово

Премиерот на Косово, Албин Курти изјави дека нема да биде дел од „Отворен Балкан“сè додека Србија не го признае Косово, јави дописничката на МИА од Тирана. Тој додаде дека не може да биде на иста маса и да носи заеднички одлуки со држава која ги негира злосторствата извршени врз албанскиот народ. Курти истакна дека сите треба да извршат притисок врз

Курти: Не се приклучувам на „Отворен Балкан” се додека Србија не го признае Косово

Курти: Не се приклучувам на „Отворен Балкан” се додека Србија не го признае Косово

Курти: Не се приклучувам на „Отворен Балкан” се додека Србија не го признае Косово ДА Пред 4 минути Премиерот на Косово, Албин Курти изјави дека нема да биде дел од „Отворен Балкан”сè додека Србија не го признае Косово, јави дописничката на МИА од Тирана. Тој додаде дека не може да биде на иста маса и да носи заеднички одлуки со држава која ги негира

ДОЛЖНОСТ НА СЕКОЈ АЛБАНЕЦ Е ДА ИЗВРШИ ПРИТИСОК ВРЗ СРБИЈА Курти пресече, Косово не влегува во „Отворен Балкан“

ДОЛЖНОСТ НА СЕКОЈ АЛБАНЕЦ Е ДА ИЗВРШИ ПРИТИСОК ВРЗ СРБИЈА Курти пресече, Косово не влегува во „Отворен Балкан“

Премиерот на Косово, Албин Курти изјави дека нема да биде дел од „Отворен Балкан“ сè додека Србија не го признае Косово, јави дописничката на МИА од Тирана. Тој додаде дека не може да биде на иста маса и да носи заеднички одлуки со држава која ги негира злосторствата извршени врз албанскиот народ. Курти истакна дека сите треба да извршат притисок врз

Курти: Не се приклучувам на „Отворен Балкан“ се додека Србија не го признае Косово

Курти: Не се приклучувам на „Отворен Балкан“ се додека Србија не го признае Косово

Премиерот на Косово, Албин Курти изјави дека нема да биде дел од „Отворен Балкан“сè додека Србија не го признае Косово, јави дописничката на МИА од Тирана.  Тој додаде дека не може да биде на иста маса и да носи заеднички одлуки со држава која ги негира злосторствата извршени врз албанскиот народ.  Курти истакна дека сите треба да извршат притисок

Курти: Не се приклучувам на „Отворен Балкан“ додека Србија не го признае Косово

Курти: Не се приклучувам на „Отворен Балкан“ додека Србија не го признае Косово

Премиерот на Косово, Албин Курти изјави дека нема да биде дел од „Отворен Балкан“сè додека Србија не го признае Косово, јави дописничката на МИА од Тирана. Тој додаде дека не може да биде на иста маса и да носи заеднички одлуки со држава која ги негира злосторствата извршени врз албанскиот народ. Курти истакна дека сите треба да извршат притисок врз

Курти: Не се приклучувам на „Отворен Балкан” се додека Србија не го признае Косово

Курти: Не се приклучувам на „Отворен Балкан” се додека Србија не го признае Косово

Премиерот на Косово, Албин Курти изјави дека нема да биде дел од „Отворен Балкан”сè додека Србија не го признае Косово, јави дописничката на МИА од Тирана. Тој додаде дека не може да биде на иста маса и да носи заеднички одлуки со држава која ги негира злосторствата извршени врз албанскиот народ. Курти истакна дека сите треба да извршат притисок врз

Меркел во Белград: ЕУ има геостратешки интерес земјите од Западен Балкан да бидат интегрирани во ЕУ

Меркел во Белград: ЕУ има геостратешки интерес земјите од Западен Балкан да бидат интегрирани во ЕУ

Германската канцеларка Ангела Меркел во Белград на заедничката прес конференција со претседателот Вучиќ, истакна дека членките на ЕУ имаат голем геостратешки интерес за сите земји од регионот на Западен Балкан да се приклучат кон ЕУ, јави дописникот на МИА од Белград. -ЗНАМ ДЕКА ПОНЕКОГАШ ПЕРЦЕПЦИЈАТА Е ДЕКА ПРОЦЕСОТ Е БАВЕН И ДЕКА ЕВРОПСКАТА СТРАНА

Меркел во Белград: ЕУ има голем геостратешки интерес сите земји од ЗБ да се примат во ЕУ

Меркел во Белград: ЕУ има голем геостратешки интерес сите земји од ЗБ да се примат во ЕУ

Германската канцеларка Ангела Меркел во Белград на заедничката прес конференција со претседателот Вучиќ, истакна дека членките на ЕУ имаат голем геостратешки интерес за сите земји од регионот на Западен Балкан да се приклучат кон ЕУ, јави дописникот на МИА од Белград. -Знам дека понекогаш перцепцијата е дека процесот е бавен и дека европската страна