притисни ентер »

Пожртвуваноста на пожарникарите е за пофалба, а не за сеир и критика

Пожртвуваноста на пожарникарите е за пофалба, а не за сеир и критика

Интервенцијата на пожарникарите при пожарот во зградата на улица ,,Народни херои“ 23 во Кисела Вода, се водеше пред целата македонска јавност во живо со помош на камерите на повеќе портали. Со натчовечки напори, ризикувајќи ги своите животи и со дотраена техника и опрема, скопските пожарникари најпрофесионално си ја завршија работата. Спречија поголема