притисни ентер »

Актуелните мерки за влез во Грција продолжени за уште една седмица

Актуелните мерки за влез во Грција продолжени за уште една седмица

До 29 јули се продолжени актуелните правила за влез во Грција, односно задолжителен документ за ковид-19 и пополнет PLF формулар, согласно новата министерска одлука на грчката Влада „Предуслови за влез во земјата за да се ограничи ширењето на ковид-19“, што утрово стапи во сила, јави дописничката на МИА од Атина. Ноќните клубови, дискотеките, бузуки

ВО ГРЦИЈА ЗА УШТЕ ЕДНА НЕДЕЛА ПРОДОЛЖЕНИ МЕРКИТЕ: Ноќните клубови, дискотеките, бузуки ќе примаат само вакцинирани

ВО ГРЦИЈА ЗА УШТЕ ЕДНА НЕДЕЛА ПРОДОЛЖЕНИ МЕРКИТЕ: Ноќните клубови, дискотеките, бузуки ќе примаат само вакцинирани

„Предуслови за влез во земјата за да се ограничи ширењето на Ковид-19“ е новата одлука на грчката Влада според која до 29. јули остануваат на сила актуелните правила за влез во Грција, односно задолжителен документ за Ковид-19 и пополнет PLF формулар, јави дописничката на МИА од Атина. Согласно новата министерска одлука, ноќните клубови, дискотеките,

Влез во Грција под исти услови најмалку уште една седмица

Влез во Грција под исти услови најмалку уште една седмица

До 29 јули се продолжени актуелните правила за влез во Грција, односно задолжителен документ за Ковид-19 и пополнет PLF формулар, согласно новата министерска одлука на грчката Влада „Предуслови за влез во земјата за да се ограничи ширењето на Ковид-19″, што утрово стапи во сила. Северна Македонија и понатаму е на листата трети земји за кои не важи

Мерките за влез во Грција продолжени за уште една седмица

Мерките за влез во Грција продолжени за уште една седмица

До 29 јули се продолжени актуелните правила за влез во Грција, односно задолжителен документ за Ковид-19 и пополнет PLF формулар, согласно новата министерска одлука на грчката Влада „Предуслови за влез во земјата за да се ограничи ширењето на Ковид-19“, што утрово стапи во сила, јави дописничката на МИА од Атина. Северна Македонија и понатаму е на

Влез во Грција под исти услови најмалку уште една седмица

Влез во Грција под исти услови најмалку уште една седмица

До 29 јули се продолжени актуелните правила за влез во Грција, односно задолжителен документ за Ковид-19 и пополнет PLF формулар, согласно новата министерска одлука на грчката Влада „Предуслови за влез во земјата за да се ограничи ширењето на Ковид-19″, што утрово стапи во сила. Северна Македонија и понатаму е на листата трети земји за кои не важи

Мерките за влез во Грција продолжени за уште една седмица

Мерките за влез во Грција продолжени за уште една седмица

До 29 јули се продолжени актуелните правила за влез во Грција, односно задолжителен документ за Ковид-19 и пополнет PLF формулар, согласно новата министерска одлука на грчката Влада „Предуслови за влез во земјата за да се ограничи ширењето на Ковид-19“, што утрово стапи во сила, јави дописничката на МИА од Атина. Северна Македонија и понатаму е на

Актуелните мерки за влез во Грција продолжени за уште една седмица

Актуелните мерки за влез во Грција продолжени за уште една седмица

До 29 јули се продолжени актуелните правила за влез во Грција, односно задолжителен документ за Ковид-19 и пополнет PLF формулар, согласно новата министерска одлука на грчката Влада „Предуслови за влез во земјата за да се ограничи ширењето на Ковид-19“,што утрово стапи во сила, јави дописничката на МИА од Атина. Ноќните клубови, дискотеките, бузуки

Актуелните мерки за влез во Грција продолжени за уште една седмица

Актуелните мерки за влез во Грција продолжени за уште една седмица

До 29 јули се продолжени актуелните правила за влез во Грција, односно задолжителен документ за Ковид-19 и пополнет PLF формулар, согласно новата министерска одлука на грчката Влада „Предуслови за влез во земјата за да се ограничи ширењето на Ковид-19", што утрово стапи во сила, јави дописничката на МИА од Атина. Македонија и понатаму е на листата

Актуелните мерки за влез во Грција продолжени за уште една седмица

Актуелните мерки за влез во Грција продолжени за уште една седмица

Актуелните мерки за влез во Грција се продолжени до 29 јули. Тоа значи дека е потребен задолжителен документ за Ковид-19 и пополнет PLF формулар, согласно новата министерска одлука на грчката Влада „Предуслови за влез во земјата за да се ограничи ширењето на Ковид-19″, што утрово стапи во сила. Северна Македонија и понатаму е на листата трети земји

Актуелните мерки за влез во Грција продолжени за уште една седмица

Актуелните мерки за влез во Грција продолжени за уште една седмица

До 29 јули се продолжени актуелните правила за влез во Грција, односно задолжителен документ за Ковид-19 и пополнет PLF формулар, согласно новата министерска одлука на грчката Влада „Предуслови за влез во земјата за да се ограничи ширењето на Ковид-19“, што утрово стапи во сила, јави дописничката на МИА од Атина. Северна Македонија и понатаму е на

Актуелните мерки за влез во Грција продолжени за уште една седмица

Актуелните мерки за влез во Грција продолжени за уште една седмица

Актуелните мерки за влез во Грција продолжени за уште една седмица Слободен печат Пред 3 минути До 29 јули се продолжени актуелните правила за влез во Грција, односно задолжителен документ за Ковид-19 и пополнет PLF формулар, согласно новата министерска одлука на грчката Влада „Предуслови за влез во земјата за да се ограничи ширењето на Ковид-19″,

Актуелните мерки за влез во Грција продолжени за уште една седмица

Актуелните мерки за влез во Грција продолжени за уште една седмица

До 29 јули се продолжени актуелните правила за влез во Грција, односно задолжителен документ за Ковид-19 и пополнет PLF формулар, согласно новата министерска одлука на грчката Влада „Предуслови за влез во земјата за да се ограничи ширењето на Ковид-19“,што утрово стапи во сила, јави дописничката на МИА од Атина. Ноќните клубови, дискотеките, бузуки

Актуелните мерки за влез во Грција продолжени за уште една седмица

Актуелните мерки за влез во Грција продолжени за уште една седмица

До 29 јули се продолжени актуелните правила за влез во Грција, односно задолжителен документ за ковид-19 и пополнет PLF формулар, согласно новата министерска одлука на грчката Влада „Предуслови за влез во земјата за да се ограничи ширењето на ковид-19“, што утрово стапи во сила, јави дописничката на МИА од Атина. Ноќните клубови, дискотеките, бузуки