притисни ентер »

Кина ја повика меѓународната заедница да помогне во борбата против Ковид-19

Кина ја повика меѓународната заедница да помогне во борбата против Ковид-19

Кина ги повика сите држави да се приклучат кон напортите во борбата против новиот коронавирус, изјави кинескиот министер за надворешни работи Ванг Ли. – Коронавирусот преминува граници, затоа се неопходни обединети напори на меѓународната заедница. Во оваа борба за јавно здравје најважно е меѓусебното разбирање, довербата и поддршката без оглед на

Кина ја повикува меѓународната заедница да помогне во борбата против коронавирусот

Кина ја повикува меѓународната заедница да помогне во борбата против коронавирусот

Кина ги повика сите земји да ги здружат напорите за борба против новиот коронавирус, изјави денеска кинескиот министер за надворешни работи Ванг Ли. – Коронавирусот ги преминува границите, затоа се потребни обединети напори на меѓународната заедница. Во оваа борба за јавно здравје, најважно е меѓусебното разбирање, довербата и поддршката преку границите

Кина ја повика меѓународната заедница да помогне во борбата против Ковид-19

Кина ја повика меѓународната заедница да помогне во борбата против Ковид-19

Кина ги повика сите држави да се приклучат кон напортите во борбата против новиот коронавирус, изјави кинескиот министер за надворешни работи Ванг Ли. – Коронавирусот преминува граници, затоа се неопходни обединети напори на меѓународната заедница. Во оваа борба за јавно здравје најважно е меѓусебното разбирање, довербата и поддршката без оглед на

Кина ја повикува меѓународната заедница да помогне во борбата против коронавирусот

Кина ја повикува меѓународната заедница да помогне во борбата против коронавирусот

Кина ги повика сите земји да ги здружат напорите за борба против новиот коронавирус, изјави денеска кинескиот министер за надворешни работи Ванг Ли. „Коронавирусот ги преминува границите, затоа се потребни обединети напори на меѓународната заедница. Во оваа борба за јавно здравје, најважно е меѓусебното разбирање, довербата и поддршката преку границите

Кина ја повика меѓународната заедница да помогне во борбата против Ковид-19

Кина ја повика меѓународната заедница да помогне во борбата против Ковид-19

Досега од Ковид-19 починале 1.383 лица, а 64.435 се заразени низ целиот свет. Кина ги повика сите држави да се приклучат кон напортите во борбата против новиот коронавирус, изјави кинескиот министер за надворешни работи Ванг Ли. – Коронавирусот преминува граници, затоа се неопходни обединети напори на меѓународната заедница. Во оваа борба за јавно

Кина ја повикува меѓународната заедница да помогне во борбата против коронавирусот

Кина ја повикува меѓународната заедница да помогне во борбата против коронавирусот

Кина ги повика сите земји да ги здружат напорите за борба против новиот коронавирус, изјави денеска кинескиот министер за надворешни работи Ванг Ли. „Коронавирусот ги преминува границите, затоа се потребни обединети напори на меѓународната заедница. Во оваа борба за јавно здравје, најважно е меѓусебното разбирање, довербата и поддршката преку границите

Кина ја повикува меѓународната заедница да помогне во борбата против коронавирусот

Кина ја повикува меѓународната заедница да помогне во борбата против коронавирусот

Кина ги повика сите земји да ги здружат напорите за борба против новиот коронавирус, изјави денеска кинескиот министер за надворешни работи Ванг Ли. „Коронавирусот ги преминува границите, затоа се потребни обединети напори на меѓународната заедница. Во оваа борба за јавно здравје, најважно е меѓусебното разбирање, довербата и поддршката преку границите

Кина ја повикува меѓународната заедница да помогне во борбата против коронавирусот

Кина ја повикува меѓународната заедница да помогне во борбата против коронавирусот

Кина ги повика сите земји да ги здружат напорите за борба против новиот коронавирус, изјави денеска кинескиот министер за надворешни работи Ванг Ли. „Коронавирусот ги преминува границите, затоа се потребни обединети напори на меѓународната заедница. Во оваа борба за јавно здравје, најважно е меѓусебното разбирање, довербата и поддршката преку границите“,

Кина ја повикува меѓународната заедница да помогне во борбата против коронавирусот

Кина ја повикува меѓународната заедница да помогне во борбата против коронавирусот

Кина ги повика сите земји да ги здружат напорите за борба против новиот коронавирус, изјави денеска кинескиот министер за надворешни работи Ванг Ли. „Коронавирусот ги преминува границите, затоа се потребни обединети напори на меѓународната заедница. Во оваа борба за јавно здравје, најважно е меѓусебното разбирање, довербата и поддршката преку границите

Над 1.300 починати од Ковид-19, се повеќе заразени лекари

Над 1.300 починати од Ковид-19, се повеќе заразени лекари

Бројот на жртви од новиот коронавирус се искачи на 1.383, а регистрирани се 5.090 нови случаи, што е рекорден број. Со Ковид-19 се заразени вкупно 64.435 лица во повеќе од 25 земји низ светот, а меѓу болните во Кина има се повеќе здравствени работници кои се грижеле за болните. Локалните медиуми јавија дека во една болница се разболеле 130 од 500 здравствени

Расте бројот на жртви од Коронавирусот

Расте бројот на жртви од Коронавирусот

Континуирано расте бројот на смртни случаи од Коронавирусот. Според најновите податоци, починати се 1.383 луѓе, а се регистрирани 5.090 нови случаи, што е рекорден број. Заразни се вкупно 64.435 лица во повеќе од 25 земји низ светот, а меѓу заболените во Кина има сѐ повеќе медицински лица. Американскиот Стејт департмент соопшти дека САД се сериозно

Над 1.300 лица починаа од коронавирусот

Над 1.300 лица починаа од коронавирусот

Бројот на жртви од новиот коронавирус се искачи на 1.383, а регистрирани се 5.090 нови случаи, што е рекорден број. Од овој вирус заразени се вкупно 64.435 лица во повеќе од 25 земји низ светот, а меѓу заболените во Кина има сè повеќе здравствени работници кои се грижеле за болните, пренесе Си-ен-ен. Како што се наведува, во една болница се разболеле

Повик: Меѓународната заедница да помогне во борбата против Ковид- 19

Повик: Меѓународната заедница да помогне во борбата против Ковид- 19

Повик: Меѓународната заедница да помогне во борбата против Ковид- 19 Кина ги повика сите држави да се приклучат кон напорите во борбата против новиот коронавирус, изјави кинескиот министер за надворешни работи Ванг Ли. -Коронавирусот преминува граници, затоа се неопходни обединети напори на меѓународната заедница. Во оваа борба за јавно здравје најважно

Повеќе од 1.300 починати од ковид-19, сè повеќе заразени лекари

Повеќе од 1.300 починати од ковид-19, сè повеќе заразени лекари

Бројот на жртви од новиот коронавирус се искачи на 1.383, а регистрирани се 5.090 нови случаи, што е рекорден број. Со ковид-19 се заразени вкупно 64 435 лица во повеќе од 25 земји низ светот, а меѓу болните во Кина има сè повеќе здравствени работници кои се грижеле за болните. Локалните медиуми јавија дека во една болница во Вухан се разболеле 130

Кина ја повика меѓународната заедница да помогне во борбата против Ковид-19

Кина ја повика меѓународната заедница да помогне во борбата против Ковид-19

Кина ги повика сите држави да се приклучат кон напортите во борбата против новиот коронавирус, изјави денеска кинескиот министер за надворешни работи Ванг Ли. Минхен, 14 февруари 2020 (МИА) – Кина ги повика сите држави да се приклучат кон напортите во борбата против новиот коронавирус, изјави кинескиот министер за надворешни работи Ванг Ли. – Коронавирусот

Повеќе од 1.300 починати од Ковид-19, се повеќе заразени лекари

Повеќе од 1.300 починати од Ковид-19, се повеќе заразени лекари

Бројот на жртви од новиот коронавирус се искачи на 1.383, а регистрирани се 5.090 нови случаи, што е рекорден број. Со Ковид-19 се заразени вкупно 64.435 лица во повеќе од 25 земји низ светот, а меѓу болните во Кина има се повеќе здравствени работници кои се грижеле за болните. Локалните медиуми јавија дека во една болница се разболеле 130 од 500 здравствени

Над 1.300 лица починаа од коронавирусот

Над 1.300 лица починаа од коронавирусот

Бројот на жртви од новиот коронавирус се искачи на 1.383, а регистрирани се 5.090 нови случаи, што е рекорден број. Од овој вирус заразени се вкупно 64.435 лица во повеќе од 25 земји низ светот, а меѓу заболените во Кина има сè повеќе здравствени работници кои се грижеле за болните, пренесе Си-ен-ен. Како што се наведува, во една болница се разболеле

Во болница во Кина се разболеле 130 од 500 здравствени работници

Во болница во Кина се разболеле 130 од 500 здравствени работници

Бројот на жртви од новиот коронавирус се искачи на 1.383,  а регистрирани се 5.090 нови случаи, што е рекорден број. Со КОВИД-19 се заразени вкупно 64.435 лица во повеќе од 25 земји низ светот, а меѓу болните во Кина има се повеќе здравствени работници кои се грижеле за болните. Локалните медиуми јавија дека во една болница се разболеле 130 од 500

Повеќе од 1.300 починати од Ковид-19, се повеќе заразени лекари

Повеќе од 1.300 починати од Ковид-19, се повеќе заразени лекари

Бројот на жртви од новиот коронавирус се искачи на 1.383, а регистрирани се 5.090 нови случаи, што е рекорден број. Со Ковид-19 се заразени вкупно 64.435 лица во повеќе од 25 земји низ светот, а меѓу болните во Кина има се повеќе здравствени работници кои се грижеле за болните. Локалните медиуми јавија дека во една болница се разболеле 130 од 500 здравствени

Над 1.300 лица починаа од коронавирусот, заразени сѐ повеќе здравствени работници

Над 1.300 лица починаа од коронавирусот, заразени сѐ повеќе здравствени работници

Бројот на жртви од новиот коронавирус се искачи на 1.383, а регистрирани се 5.090 нови случаи, што е рекорден број. Од овој вирус заразени се вкупно 64.435 лица во повеќе од 25 земји низ светот, а меѓу заболените во Кина има се повеќе здравствени работници кои се грижеле за болните, пренесе „Си-ен-ен“. Како што се наведува, во една болница се разболеле