притисни ентер »

(ВИДЕО) Eве како поминаа оние кои купија куќи за едно евро во Италија

(ВИДЕО) Eве како поминаа оние кои купија куќи за едно евро во Италија

Морган Гијо од францускиот град Нант купила куќа за едно евро во градот Музомели на Сицилија. Оваа куќа ја земале со цел да им биде „втор дом“, и не губеле време, веднаш почнале да ги реновираат 50-те квадрати простор. „Ни остана само уште бањата за реновирање, а бидејќи сме уметнички типови и занаетчии, сами ги завршивме повеќето работи. Убаво е да

Како поминаа оние кои купија куќи за едно евро во Италија (ВИДЕО)

Како поминаа оние кои купија куќи за едно евро во Италија (ВИДЕО)

ИЗВОР Скопје24 | ноември 14, 2019 Морган Гијо од францускиот град Нант купила куќа за едно евро во градот Музомели на Сицилија. Оваа куќа ја земале со цел да им биде „втор дом“, и не губеле време, веднаш почнале да ги реновираат 50-те квадрати простор. „Ни остана само уште бањата за реновирање, а бидејќи сме уметнички типови и занаетчии, сами ги завршивме

(Видео) Сте слушнале ли за куќите од едно евро во Италија? Слушнете што викаат оние кои ги купиле

(Видео) Сте слушнале ли за куќите од едно евро во Италија? Слушнете што викаат оние кои ги купиле

Морган Гијо од францускиот град Нант, купила куќа за едно ево во Музомели, градче во Сицилија. Куќата која таа со сопругот ја купиле требало да им стане “втор дом”, односно викенд куќа во која би поминувале неколку месеци во годината. Договорот ги обврзува купувачите да ја реновираат куќата што ќе ја добијат, а Морган (27) и нејзиниот сопруг (31) не

Се сеќавате ли на куќите кои италијанското гратче ги продаваше по цена од 1 евро? Ова семејство купило една, а еве низ што поминале

Се сеќавате ли на куќите кои италијанското гратче ги продаваше по цена од 1 евро? Ова семејство купило една, а еве низ што поминале

108 Споделувања Share Tweet Во изминатите неколку години, бројни помали места на Сицилија со надеж дека ќе привлечат поголем број жители, нудеа понуди кои заинтересирале многумина. Имено, иако звучи прилично неверојатно, луѓето можеа да купат куќа по цена од само 1 евро. Морган Гухот е од место недалеку од Нант, Франција, и таа е една од првите купувачи