притисни ентер »

(Фото) Кили стана дедо, се породи ќерка му Јоана

(Фото) Кили стана дедо, се породи ќерка му Јоана

Јоана, ќерката на актерот Кирил Поп Христов- Кили, вчера стана мајка. Таа роди син кој ќе се вика Аниш Круз Родригез Деан. Веста за раѓањето на момчето ја сподели нејзината сестра, актерката Нина Деан. „Добредојде на светот, Аниш Круз Родригез Деан. Те сакам сестро“, напиша Нина на социјалните мрежи. Јоана, ќерката на кореографката Гордана Деан и Кили,

(Фото) Кили стана дедо

(Фото) Кили стана дедо

Јоана, ќерката на актерот Кирил Поп Христов- Кили, вчера стана мајка. Таа роди син кој ќе се вика Аниш Круз Родригез Деан. Веста за раѓањето на момчето ја сподели нејзината сестра, актерката Нина Деан. „Добредојде на светот, Аниш Круз Родригез Деан. Те сакам сестро“, напиша Нина на социјалните мрежи. Јоана, ќерката на кореографката Гордана Деан и Кили,

КИЛИ СТАНА ДЕДО, СЕ ПОРОДИ ЈОАНА: Ова се првите фотографии од бебето (ФОТО)

КИЛИ СТАНА ДЕДО, СЕ ПОРОДИ ЈОАНА: Ова се првите фотографии од бебето (ФОТО)

Ќерката на актерот Кирил Поп Христов- Кили, Јоана, која ја има во бракот со сопругата Гордана, има големи причини за славење. Имено, Јоана и нејзиниот сопруг вчера првпат се реализираа во улога на родители, а Кили и Гордана станаа дедо и баба. Имено, Јоана на свет донесе момче на кое му го даде името Аниш Круз Родригез Деан. Овие радосни вести на социјалните

Кили стана дедо, се породи Јоана: Ова се првите фотографии од бебето

Кили стана дедо, се породи Јоана: Ова се првите фотографии од бебето

Ќерката на актерот Кирил Поп Христов- Кили, Јоана, која ја има во бракот со сопругата Гордана, има големи причини за славење. Имено, Јоана и нејзиниот сопруг вчера првпат се реализираа во улога на родители, а Кили и Гордана станаа дедо и баба. Имено, Јоана на свет донесе момче на кое му го даде името Аниш Круз Родригез Деан. Овие радосни вести на социјалните

Кили стана дедо, се породи Јоана: Ова се првите фотографии од бебето (ФОТО)

Кили стана дедо, се породи Јоана: Ова се првите фотографии од бебето (ФОТО)

Кили стана дедо, се породи Јоана: Ова се првите фотографии од бебето (ФОТО) Ќерката на актерот Кирил Поп Христов- Кили, Јоана, која ја има во бракот со сопругата Гордана, има големи причини за славење. Имено, Јоана и нејзиниот сопруг вчера првпат се реализираа во улога на родители, а Кили и Гордана станаа дедо и баба. Имено, Јоана на свет донесе момче

Кили стана дедо, се породи ќерката Јоана на Еквадор

Кили стана дедо, се породи ќерката Јоана на Еквадор

Популарниот актер Кирил Поп Христов – Кили , утринава стана дедо – се породи неговата ќерка Јоана која заедно со својот сопруг Родригез Сориа Хосе Луис живее во Еквадор. Ќерката на Кили од бракот со сопругата Гордана, утринава роди момче кое ќе го носи името Аниш Круз Родригез Деан. Последното презиме е од мајката на Јоана, односно сопругата на актерот

ФОТО: Кили стана дедо - објавени првите фотографии од бебето

ФОТО: Кили стана дедо - објавени првите фотографии од бебето

Ќерката на македонскиот актер Кирил поп Христов, Јоана, се породи и на свет го донесе момчето  Аниш Круз Родригез Деан. Овие радосни вести на социјалните мрежи ги сподели Нина Деан која напиша: „Добредојде на светот, Аниш Круз Родригез Деан. Те сакам сестро“ напиша Нина на социјалните мрежи. Сопругот на Јоана исто така бјави фотографии од среќната

АКТЕРОТ КИЛИ СТАНА ДЕДО: Јоана на свет донесе машко дете!

АКТЕРОТ КИЛИ СТАНА ДЕДО: Јоана на свет донесе машко дете!

Помалата ќерка на актерот Кирил Поп Христов – Кили, Јоана, која ја има во бракот со сопругата Гордана, има големи причини за славење. Имено, Јоана и нејзиниот сопруг вчераа првпат се реализираа во улога на родители, а Кили и Гордана станаа дедо и бебо. Имено, Јоана на свет донесе момче на кое му го даде името Аниш Круз Родригез Деан. Овие радосни вести

Кили стана дедо: Се породи Јоана – ова се првите фотографии од бебето (фото)

Кили стана дедо: Се породи Јоана – ова се првите фотографии од бебето (фото)

фото: фејсбук Помалата ќерка на актерот Кирил Поп Христов – Кили, Јоана, која ја има во бракот со сопругата Гордана, има големи причини за славење. Имено,  Јоана и нејзиниот сопруг вчераа првпат се реализираа во улога на родители, а Кили и Гордана  станаа дедо и бебо. Имено, Јоана на свет донесе момче на кое му го даде името Аниш Круз Родригез Деан

(ФОТО) Кили стана дедо во Еквадор, внукот го носи презимето на бабата

(ФОТО) Кили стана дедо во Еквадор, внукот го носи презимето на бабата

Актерот Кирил Поп Христов – Кили трово стана дедо.Неговата ќерка Јоана се породи во Еквадор, каде што живее со сопругот Родригез Сориа Хосе Луис. Јована роди машко дете, кое на желба на родителите се вика Аниш Круз Родригез Деан. Последното презиме е од мајката на Јоана, сопругата на Кили, Гордана Деан Поп-Христова, основач на балетското студио „Ребис“