Директорот Илиески реши да стави ред: Објектот на Македонската филхармонија не е за секакви манифестации

“Во најскоро време на сајтот на “Македонската филхармонија” заедно со Управниот одбор ќе ги објавиме строгите критериуми за тоа кој се може да ги користи салите, за која намена, за да нема злоупотреби и одржување на несоодветни настани”, изјавува Илиески за “Вечер”. “Објектот на Македонска филхармонија точно е дека е направен со народни пари, но разберете