притисни ентер »

Се појави можната цена за Samsung Galaxy A52s 5G

Се појави можната цена за Samsung Galaxy A52s 5G

МОБИЛНИ , Тренди Се појави можната цена за Samsung Galaxy A52s 5G 1 минута 0 0 Galaxy A52 5G беше претставен во март оваа година, но Samsung веќе се подготвува за подобрена верзија на овој модел – Galaxy A52s 5G. Претстојниот смартфон ќе користи Snapdragon 778G чипсет, како што беше претходно откриено на Geekbench, а ова ветува значителни подобрувања

Се појави можната цена за Samsung Galaxy A52s 5G

Се појави можната цена за Samsung Galaxy A52s 5G

Galaxy A52 5G беше претставен во март оваа година, но Samsung веќе се подготвува за подобрена верзија на овој модел – Galaxy A52s 5G. Претстојниот смартфон ќе користи Snapdragon 778G чипсет, како што беше претходно откриено на Geekbench, а ова ветува значителни подобрувања во перформансите во споредба со Snapdragon 750G што работи со A52 5G. Не е познато