Најдобрите љубовни цитати што некогаш сте ги прочитале

На едно место ги собравме некои од најубавите љубовни цитати што некогаш сте ги прочитале. Овие мисли ќе ви го разубават денот и ќе ве потсетат колку е важно да давате љубов, но и да ја примате не само на денот посветен на љубовта, туку во секој момент, секој ден, секогаш. 1. Емануел Кант „Без почит нема љубов“. 2. Непознат автор „Дури и кога спијат