притисни ентер »

ФОТО: Во Бутел владее хаос, а градоначалникот си прави европска турнеа

ФОТО: Во Бутел владее хаос, а градоначалникот си прави европска турнеа

ФОТО: Во Бутел владее хаос, а градоначалникот си прави европска турнеа Додека во општината Бутел владее тотален сообраќаен хаос, градоначалникот Велимир Смилевски кафеаните ги замени со европски турнеи. Имено на социјалната мрежа Фејсбук кружат фотографии како Смилевски со своите најблиски соработници се шета во некои европски држави и тоа гордо го