притисни ентер »

Лиле Стефанова: Јас не сум експерт за криминал, туку против криминал- за се прашајте ја Катица Јанева

Лиле Стефанова: Јас не сум експерт за криминал, туку против криминал- за се прашајте ја Катица Јанева

Лиле Стефанова: Јас не сум експерт за криминал, туку против криминал- за се прашајте ја Катица Јанева Специјалната јавна обвинителка Лиле Стефанова утрово се појави во Кривичниот суд каде денеска се одржува рочиштето за случајот „Титаник“, а обвинението го застапува токму таа. На новинарско прашање, дали е правилна процедурата обвинител да контактира

Обвинителот Бурим Рустеми ќе даде исказ за „Рекет“ во ОЈО

Обвинителот Бурим Рустеми ќе даде исказ за „Рекет“ во ОЈО

Обвинителот Бурим Рустеми ќе даде исказ за „Рекет“ во ОЈО Обвинителот Бурим Рустем од Специјалното јавно обвинителство денеска треба да даде исказ во Обвинителството за организиран криминал за случајот „Рекет“. Рустеми беше повикан да сведочи во ЈО вчера, но неговото сослушување беше одложено поради рочиштето за предметот „ТНТ“ каде тој го застапува

Рустеми од СЈО денеска на исказ за „Рекет“

Рустеми од СЈО денеска на исказ за „Рекет“

Обвинителот од СЈО, Бурим Рустеми, денеска треба да даде исказ во Обвинителството за организиран криминал за случајот „Рекет”. Тој требаше да сведочи вчера, но беше одложено поради рочиштето за предметот „ТНТ”, каде Рустеми е застапник на обвинението. Во Обвинителството за организиран криминал за случајот „Рекет“ веќе сведочеа од специјалните обвинителки

Обвинителот Рустеми денеска ќе дава исказ за „Рекет“

Обвинителот Рустеми денеска ќе дава исказ за „Рекет“

Обвинителот од Специјалното јавно обвинителство, Бурим Рустеми денеска треба да даде исказ во Обвинителството за организиран криминал за случајот „Рекет”. Рустеми требаше да сведочи вчера, но неговото сослушување беше одложено поради рочиштето за предметот „ТНТ”, каде Рустеми се јавува како застапник на обвинението. Во Обвинителството за организиран

Стефанова: Не сум експерт за криминал, за тоа прашајте ја Катица Јанева

Стефанова: Не сум експерт за криминал, за тоа прашајте ја Катица Јанева

Специјалната јавна обвинителка Лиле Стефанова утрово се појави во Кривичниот суд каде денеска требаше да се одржи рочиште за  случајот „Титаник“, но беше одложено поради боледување на судијата Огнен Ставрев. На новинарско прашање, дали е правилна процедурата обвинител да контактира со осомничен, како што тоа го направи Катица Јанева со Орце Камчев

Рустеми денеска ќе даде исказ за „Рекет“

Рустеми денеска ќе даде исказ за „Рекет“

Обвинителот Бурим Рустеми од Специјалното јавно обвинителство денеска треба да даде исказ во Обвинителството за организиран криминал за случајот „Рекет”, откако неговото сослушување вчера беше одложено поради рочиштето за предметот „ТНТ”, каде што тој има обврски. За истиот случај неделава дадоа искази обвинителките Лиле Стефанова и Елизабета Јосифовска,

Обвинителот Бурим Рустеми ќе даде исказ за „Рекет“ во ОЈО

Обвинителот Бурим Рустеми ќе даде исказ за „Рекет“ во ОЈО

Обвинителот Бурим Рустем од Специјалното јавно обвинителство денеска треба да даде исказ во Обвинителството за организиран криминал за случајот „Рекет“. Рустеми беше повикан да сведочи во ЈО вчера, но неговото сослушување беше одложено поради рочиштето за предметот „ТНТ“ каде тој го застапува обвинението. Во Обвинителството за организиран криминал

Чарлиевите ангели од СЈО: Обвинителот Бурим Рустеми денеска во ОЈО ќе даде исказ за Рекет

Чарлиевите ангели од СЈО: Обвинителот Бурим Рустеми денеска во ОЈО ќе даде исказ за Рекет

Обвинителот Бурим Рустем од Специјалното јавно обвинителство, за кое гледавме и филмувана сторија во која беа нарекувани Чарлиеви ангели, денеска треба да даде исказ во Обвинителството за организиран криминал за случајот „Рекет“. Рустеми беше повикан да сведочи во ЈО вчера, но неговото сослушување беше одложено поради рочиштето за предметот „ТНТ“

Обвинителот Бурим Рустеми ќе даде исказ за „Рекет“ во ОЈО

Обвинителот Бурим Рустеми ќе даде исказ за „Рекет“ во ОЈО

Обвинителот Бурим Рустем од Специјалното јавно обвинителство денеска треба да даде исказ во Обвинителството за организиран криминал за случајот „Рекет“. Рустеми беше повикан да сведочи во ЈО вчера, но неговото сослушување беше одложено поради рочиштето за предметот „ТНТ“ каде тој го застапува обвинението. Во Обвинителството за организиран криминал

Обвинителот Рустеми денеска ќе даде исказ за „Рекет“ во ОЈО, Стефанова и Јосифовска сослушани- Катица Јанева повикана од вторникот

Обвинителот Рустеми денеска ќе даде исказ за „Рекет“ во ОЈО, Стефанова и Јосифовска сослушани- Катица Јанева повикана од вторникот

Обвинителот Рустеми денеска ќе даде исказ за „Рекет“ во ОЈО, Стефанова и Јосифовска сослушани- Катица Јанева повикана од вторникот Обвинителот Бурим Рустем од Специјалното јавно обвинителство денеска треба да даде исказ во Обвинителството за организиран криминал за случајот „Рекет“. Рустеми беше повикан да сведочи во ЈО вчера, но неговото сослушување

Обвинителот Бурим Рустеми ќе даде исказ за „Рекет" во ОЈО, во вторник во ОЈО е повикана и Катица Јанева

Обвинителот Бурим Рустеми ќе даде исказ за „Рекет" во ОЈО, во вторник во ОЈО е повикана и Катица Јанева

Рустеми беше повикан да сведочи во ЈО вчера, но неговото сослушување беше одложено поради рочиштето за предметот „ТНТ" каде тој го застапува обвинението. Во Обвинителството за организиран криминал од почетокот на неделава искази за случајот „Рекет" дадоа специјалните обвинителки Лиле Стефанова и Елизабета Јосифовска. Во вторник на распит е повикана

Стефанова: За се прашајте ја Катица Јанева, јас не сум експерт за криминал

Стефанова: За се прашајте ја Катица Јанева, јас не сум експерт за криминал

Специјалната јавна обвинителка Лиле Стефанова утрово се појави во Кривичниот суд каде денеска се одржува рочиштето за случајот „Титаник“, а обвинението го застапува токму таа. На новинарско прашање, дали е правилна процедурата обвинител да контактира со осомничен, како што тоа го направи Катица Јанева со Орце Камчев и на тој начин да го убедува да

Обвинителот од СЈО, Рустеми, денеска треба да даде исказ за „Рекет“

Обвинителот од СЈО, Рустеми, денеска треба да даде исказ за „Рекет“

Обвинителот Бурим Рустеми од Специјалното јавно обвинителство денеска треба да даде исказ во Обвинителството за организиран криминал за случајот „Рекет”. Тој требаше да сведочи вчера, но сослушувањето беше одложено поради рочиштето за предметот „ТНТ”, каде Рустеми се јавува како застапник на обвинението. Loading...

Рустеми денеска ќе даде исказ за „Рекет“, во вторник Јанева

Рустеми денеска ќе даде исказ за „Рекет“, во вторник Јанева

Обвинителот Бурим Рустем од Специјалното јавно обвинителство денеска треба да даде исказ во Обвинителството за организиран криминал за случајот „Рекет“. Рустеми беше повикан да сведочи во ЈО вчера, но неговото сослушување беше одложено поради рочиштето за предметот „ТНТ“ каде тој го застапува обвинението. Во Обвинителството за организиран криминал

Точно на пладне започнува испрашувањето на обвинителот Рустеми

Точно на пладне започнува испрашувањето на обвинителот Рустеми

Обвинителот Бурим Рустем од Специјалното јавно обвинителство денеска треба да даде исказ во Обвинителството за организиран криминал за случајот „Рекет“. Обвинителот Бурим Рустем од Специјалното јавно обвинителство денеска треба да даде исказ во Обвинителството за организиран криминал за случајот „Рекет“. Рустеми требаше вчера да сведочи, но неговото

Три лица досега сведочеа за „Рекет" - на ред е Рустеми

Три лица досега сведочеа за „Рекет" - на ред е Рустеми

Обвинителот Бурим Рустем од Специјалното јавно обвинителство денеска треба да даде исказ во Обвинителството за организиран криминал за случајот „Рекет“. Рустеми беше повикан да сведочи во ЈО вчера, но неговото сослушување беше одложено поради рочиштето за предметот „ТНТ“ каде тој го застапува обвинението. Во Обвинителството за организиран криминал

Три лица досега сведочеа за „Рекет" - На ред е Рустеми

Три лица досега сведочеа за „Рекет" - На ред е Рустеми

Обвинителот Бурим Рустем од Специјалното јавно обвинителство денеска треба да даде исказ во Обвинителството за организиран криминал за случајот „Рекет“. Рустеми беше повикан да сведочи во ЈО вчера, но неговото сослушување беше одложено поради рочиштето за предметот „ТНТ“ каде тој го застапува обвинението. Во Обвинителството за организиран криминал

Обвинителот Рустеми од СЈО денеска ќе даде исказ за случајот „Рекет“

Обвинителот Рустеми од СЈО денеска ќе даде исказ за случајот „Рекет“

Обвинителот Бурим Рустеми од Специјалното јавно обвинителство денеска треба да даде исказ во Обвинителството за организиран криминал за случајот „Рекет”. Тој всушност требаше да сведочи вчера, но неговото сослушување беше одложено поради рочиштето за предметот „ТНТ”, каде Рустеми се јавува како застапник на обвинението. Инаку, во обвинителството од