притисни ентер »

Ниту смртта не ги раздвоила: Починал еден час откако дознал дека сопругата му загинала, последните зборови ќе ве расплачат (ВИДЕО)

Ниту смртта не ги раздвоила: Починал еден час откако дознал дека сопругата му загинала, последните зборови ќе ве расплачат (ВИДЕО)

Ниту смртта не ги раздвоила: Починал еден час откако дознал дека сопругата му загинала, последните зборови ќе ве расплачат (ВИДЕО) Откако му било соопштено дека жената со која бил 35 години во брак загинала во сообраќајна несреќа, срцето на Американецот не издржало ниту еден час. 59 годишниот Рон Ниеми и 64 годишната Барбара Батлер, починале минатата

Ниту смртта не ги раздвои: Маж почина едне час откако дозна дека сопругата загинала, ова се неговите последни зборови

Ниту смртта не ги раздвои: Маж почина едне час откако дозна дека сопругата загинала, ова се неговите последни зборови

Откако му соопштиле дека жената со која бил 35 години во брак, загинала во сообраќајна несреќа, срцето на Американецот не издржало ниту едне час. Рон Ниеми (59) и Барбара Батлер (64) починаа минатата недела во Мичиген во ист ден. „Не знам како децата ќе живеат без мајка“, беа последните зборови на Рон. Зад нив останаа 9 деца и 25 внуци кои сега се