Проф. Ванковска: Не знам дали на Вучиќ му се случува 27 април или обоена револуција, или двете

Ние не се степавме ни кога име ни сменија, ни кога полицијата го чуваше псрламентот: со солзавец и шок бомби го бранеше од ненасилни демонстранти! (Патем, проблемот со гласните жици уште ми трае.) Србиве ќе го запалат нивниот заради најава на карантин… и се разбира, низа насобрани проблеми. Не знам дали на Вучиќ му се случува 27 април или обоена револуција,