притисни ентер »

Десетте омилeни автомобили на руската мафија од 90-те

Десетте омилeни автомобили на руската мафија од 90-те

Веднаш по распадот на Советскиот Сојуз, Русија се најде во длабока економска криза која предизвика драстичен раст на криминалот. Таканаречените „диви 90-ти“ беа период на немилосрдни мафијашки пресметки, престрелки и пљачки. А пред руските жестоки момци да бидат ликвидирани, да се најдат во затвор или да преминат во легални води и станат „почитувани“