притисни ентер »

Во тек е реализација на грант од Јапонија за набавка на медицинска опрема

Во тек е реализација на грант од Јапонија за набавка на медицинска опрема

Министерот за здравство Венко Филипче се сретна со амбасадорката на Јапонија, Кеико Ханеда. Повод за средбата беше реализацијата на грант за медицинска опрема во неколку јавно-здравствени установи. Со овој грант, дополнително ќе се зајакнат капацитетите во установите. Процесот на реализација е во тек, а ќе се финишира во наредниот период. „Јапонија

Во тек е реализација на грант од Јапонија за набавка на медицинска опрема

Во тек е реализација на грант од Јапонија за набавка на медицинска опрема

Министерот за здравство Венко Филипче се сретна со амбасадорката на Јапонија, Кеико Ханеда. Повод за средбата беше реализацијата на грант за медицинска опрема во неколку јавно-здравствени установи. Со овој грант, дополнително ќе се зајакнат капацитетите во установите. Процесот на реализација е во тек, а ќе се финишира во наредниот период. „Јапонија

Во тек е реализација на грант од Јапонија за набавка на медицинска опрема

Во тек е реализација на грант од Јапонија за набавка на медицинска опрема

Министерот за здравство Венко Филипче се сретна со амбасадорката на Јапонија, Кеико Ханеда. Повод за средбата беше реализацијата на грант за медицинска опрема во неколку јавно-здравствени установи. Со овој грант, дополнително ќе се зајакнат капацитетите во установите. Процесот на реализација е во тек, а ќе се финишира во наредниот период. „Јапонија

Филипче се сретна со јапонската амбасадорка: Во тек е реализација на грант за набавка на медицинска опрема во неколку јавно-здравствени установи

Филипче се сретна со јапонската амбасадорка: Во тек е реализација на грант за набавка на медицинска опрема во неколку јавно-здравствени установи

Министерот за здравство Венко Филипче, денеска оствари средба со Амбасадорката на Јапонија во Република Северна Македонија, Кеико Ханеда. Повод за средбата е реализацијата на грант за медицинска опрема во неколку јавно-здравствени установи. Со овој грант, дополнително ќе се зајакнат капацитетите во установите. Процесот на реализација е во тек, а ќе

Министерот Филипче се сретна со јапонската амбасадорка

Министерот Филипче се сретна со јапонската амбасадорка

Министерот за здравство доц. д-р Венко Филипче, денеска оствари средба со Амбасадорката на Јапонија во Република Македонија Н. Е. г-ѓа Кеико Ханеда. Повод за средбата е реализацијата на грант за медицинска опрема во неколку јавно-здравствени установи. Со овој грант, дополнително ќе се зајакнат капацитетите во установите. Процесот на реализација е во

Филипче – Ханеда: Се реализира грант за набавка на медицинска опрема во неколку јавно-здравствени установи

Филипче – Ханеда: Се реализира грант за набавка на медицинска опрема во неколку јавно-здравствени установи

Министерот за здравство Венко Филипче, денеска оствари средба со Амбасадорката на Јапонија во Република Северна Македонија Кеико Ханеда, по повод реализацијата на грант за медицинска опрема во неколку јавно-здравствени установи. Со овој грант, соопштија денеска од Министерството за здравство, дополнително ќе се зајакнат капацитетите во установите.

Филипче – Ханеда: Со јапонски грант ќе се опремуваат неколку јавно-здравствени установи

Филипче – Ханеда: Со јапонски грант ќе се опремуваат неколку јавно-здравствени установи

Министерот за здравство Венко Филипче, денеска оствари средба со Амбасадорката на Јапонија во Република Северна Македонија Кеико Ханеда, по повод реализацијата на грант за медицинска опрема во неколку јавно-здравствени установи. Со овој грант, соопштија денеска од Министерството за здравство, дополнително ќе се зајакнат капацитетите во установите.

Филипче – Ханеда: Се реализира грант за набавка на медицинска опрема во неколку јавно-здравствени установи

Филипче – Ханеда: Се реализира грант за набавка на медицинска опрема во неколку јавно-здравствени установи

Скопје, 18 септември 2020 () – Министерот за здравство Венко Филипче, денеска оствари средба со Амбасадорката на Јапонија во Република Северна Македонија Кеико Ханеда, по повод реализацијата на грант за медицинска опрема во неколку јавно-здравствени установи. Со овој грант, соопштија денеска од Министерството за здравство, дополнително ќе се зајакнат

Филипче се сретна со јапонската амбасадорка: Во тек е реализација на грант за набавка на медицинска опрема во неколку јавно-здравствени установи

Филипче се сретна со јапонската амбасадорка: Во тек е реализација на грант за набавка на медицинска опрема во неколку јавно-здравствени установи

Министерот за здравство доц. д-р Венко Филипче, денеска оствари средба со Амбасадорката на Јапонија во Република Македонија Н. Е. г-ѓа Кеико Ханеда. Повод за средбата е реализацијата на грант за медицинска опрема во неколку јавно-здравствени установи. Со овој грант, дополнително ќе се зајакнат капацитетите во установите. Процесот на реализација е во

Филипче се сретна со јапонската амбасадорка: Во тек е реализација на грант за набавка на медицинска опрема во неколку јавно-здравствени установи

Филипче се сретна со јапонската амбасадорка: Во тек е реализација на грант за набавка на медицинска опрема во неколку јавно-здравствени установи

-Реклама- Министерот за здравство доц. д-р Венко Филипче, денеска оствари средба со Амбасадорката на Јапонија во Република Северна Македонија Н. Е. г-ѓа Кеико Ханеда. Повод за средбата е реализацијата на грант за медицинска опрема во неколку јавно-здравствени установи. Со овој грант, дополнително ќе се зајакнат капацитетите во установите. Процесот

Филипче: Се реализира грант за набавка на медицинска опрема во неколку јавно-здравствени установи

Филипче: Се реализира грант за набавка на медицинска опрема во неколку јавно-здравствени установи

Министерот за здравство Венко Филипче, денеска оствари средба со Амбасадорката на Јапонија во Република Северна Македонија Кеико Ханеда, по повод реализацијата на грант за медицинска опрема во неколку јавно-здравствени установи. Со овој грант, соопштија денеска од Министерството за здравство, дополнително ќе се зајакнат капацитетите во установите.

Во тек е реализација на грант од Јапонија за набавка на медицинска опрема

Во тек е реализација на грант од Јапонија за набавка на медицинска опрема

Министерот за здравство Венко Филипче се сретна со амбасадорката на Јапонија, Кеико Ханеда. Повод за средбата беше реализацијата на грант за медицинска опрема во неколку јавно-здравствени установи. Со овој грант, дополнително ќе се зајакнат капацитетите во установите. Процесот на реализација е во тек, а ќе се финишира во наредниот период. „Јапонија