притисни ентер »

Како светот ќе се промени во следните 18 месеци?

Како светот ќе се промени во следните 18 месеци?

Без разлика дали пандемијата на коронавирус ќе трае 2 месеца или две години, начинот на кој живееме и работиме ќе биде неповратно променет, предвидува Крис Стокел-Вокер во обемното четиво за Ескваер. Неговата рамка се 18 месеци, кои според него ќе завршат со хепиенд, и тоа по следниот распоред: - Прв месец: Заразување. - Трет месец: Рецесија. - Шести