притисни ентер »

Заборавете го Zoom: Skype ги објави ‘Meet Now’ видео повиците

Заборавете го Zoom: Skype ги објави ‘Meet Now’ видео повиците

СОФТВЕР , Топ Заборавете го Zoom: Skype ги објави ‘Meet Now’ видео повиците 2 минути 0 0 Без сомневање, Zoom за кратко време стана лидер на полето на видео повици. Овозможува бесплатни четириесетминутни повици со до 100 корисници, и многу луѓе го користат овој алат за да останат во контакт. Можностите како менувањето на позадината тоа го прават само