притисни ентер »

Ни остануваат уште само 40 години живот на планетата, тврдат научниците (ВИДЕО)

Ни остануваат уште само 40 години живот на планетата, тврдат научниците (ВИДЕО)

ФУТУРАМА Ни остануваат уште само 40 години живот на планетата, тврдат научниците (ВИДЕО) 4 минути 2 2 Мауро Болоња од Универзитетот „Де Тарапака“ во Чиле, заедно со својот колега Џерардо Акуино од Институтот „Алан Туринг“, на Универзитетот „Сари“ во Лондон, стравуваат дека на човештвото му остануваат уште само 40 години живот на планетата Земја. Тие

Ни остануваат уште само 40 години живот на планетата, тврдат научниците (ВИДЕО)

Ни остануваат уште само 40 години живот на планетата, тврдат научниците (ВИДЕО)

Мауро Болоња од Универзитетот „Де Тарапака“ во Чиле, заедно со својот колега Џерардо Акуино од Институтот „Алан Туринг“, на Универзитетот „Сари“ во Лондон, стравуваат дека на човештвото му остануваат уште… Текстот Ни остануваат уште само 40 години живот на планетата, тврдат научниците (ВИДЕО) е превземен од USB.mk . The post Ни остануваат уште само