притисни ентер »

Бизарни детали за еден од најпознатите холивудски парови!

Бизарни детали за еден од најпознатите холивудски парови!

„Елен и Порша се мултимилионерки кои живеат во меур. Губат контакт со реалноста и се повеќе се ексцентрични“ , вели изворот. Елен Деџенерис и Порша де Роси се заедно уште од 2004 година, а се венчаа 4 години подоцна. За тоа време стекнаа имиџ како еден од најскладните парови во светот на славните, но во последно време се почесто може да се слушне дека