притисни ентер »

Секоја чест: НФЛ играч донираше 5 милиони долари!

Секоја чест: НФЛ играч донираше 5 милиони долари!

Во битката протов коронавирусот речиси сите познати спортисти донираа големи парични средства. Но еден се чини дека ги надмина сите, и тоа играч на НФЛ. Квотербекот на Њу Орленс донираше фантастични 5 милиони долари. Тоа е Дру Брис, кој парите ги донираше на сојузната држава Лујзијана. И не само тоа,Брис и неговата сопруга ќе испорачаат 10.000 оброци

Секоја чест: НФЛ играч донираше 5 милиони долари!

Секоја чест: НФЛ играч донираше 5 милиони долари!

Во битката протов коронавирусот речиси сите познати спортисти донираа големи парични средства. Но еден се чини дека ги надмина сите, и тоа играч на НФЛ. Квотербекот на Њу Орленс донираше фантастични 5 милиони долари. Тоа е Дру Брис, кој парите ги донираше на сојузната држава Лујзијана. И не само тоа,Брис и неговата сопруга ќе испорачаат 10.000 оброци

НФЛ-ѕвезда донира неверојатна сума во борбата против коронавирусот

НФЛ-ѕвезда донира неверојатна сума во борбата против коронавирусот

Квотербекот на Њу Орлеанс, Дру Брис синоќа објави дека со неговата сопруга ќе донираат фантастични 5 милиони долари во хуманитарни цели за борба против коронавирусот. Тој се огласи на „Инстаграм“ нагласувајќи дека парите ќе одат на сметка на државата Луизијана. Тие ќе бидат наменети за децата, за постарите лица и за сиромашните, кои ќе добиваат редовни

Секоја чест: НФЛ играч донираше 5 милиони долари!

Секоја чест: НФЛ играч донираше 5 милиони долари!

Во битката протов коронавирусот речиси сите познати спортисти донираа големи парични средства. Но еден се чини дека ги надмина сите, и тоа играч на НФЛ. Квотербекот на Њу Орленс донираше фантастични 5 милиони долари. Тоа е Дру Брис, кој парите ги донираше на сојузната држава Лујзијана. И не само тоа,Брис и неговата сопруга ќе испорачаат 10.000 оброци

НФЛ играч ги надмина сите со донација за борба против коронавирус

НФЛ играч ги надмина сите со донација за борба против коронавирус

Во битката протов коронавирусот речиси сите познати спортисти донираа големи парични средства. Но еден се чини дека ги надмина сите, и тоа играч на НФЛ. Квотербекот на Њу Орленс донираше фантастични 5 милиони долари. Тоа е Дру Брис, кој парите ги донираше на сојузната држава Лујзијана. Брис и неговата сопруга ќе испорачаат 10.000 оброци дневно за тие

Легендата на НФЛ со петмилионска донацијa во битката со вирусот

Легендата на НФЛ со петмилионска донацијa во битката со вирусот

Легендата на Њу Орлеанс Сејнтс, Дру Брис се реши за многу хуман потег за помош во битката против коронавирусот. Тој заедно со својата сопруга Британи ќе обезбеди огромна донација за државата Луизијана. До крајот на годината, парот ќе донира огромни пет милиони долари и ќе обезбеди преку 10.000 оброци за најзагрозените дневно. „Британи и јас ќе донираме