Четврток во џинс и кариран капут

Добро утро! Нашиот денешен предлог е една полежерна, но сепак топла зимска комбинација. Џинсот е секогаш добра опција, а во случајов е искомбиниран со црна плетена блуза (може да биде и џемпер ако сакате) и топол кариран капут во беж и црни нијанси. Чизми до глужд и кафена чанта, како и дискретен накит и очила за сонце се модните додатоци со кои е