притисни ентер »

НОВ СКАНДАЛ во меѓуградскиот превоз: ПАТНИЦИ СЕ ГУШЕЛЕ ВО АВТОБУС - ИНТЕРВЕНИРАЛА ПОЛИЦИЈАТА

НОВ СКАНДАЛ во меѓуградскиот превоз: ПАТНИЦИ СЕ ГУШЕЛЕ ВО АВТОБУС - ИНТЕРВЕНИРАЛА ПОЛИЦИЈАТА

Околу 20 прекубројни патници се транспортирале од Скопје до Гостивар, по што граѓаните се жалеле дека се гушат, а полицијата на влезот на Тетово ги симнала од автобусот, кој во петокот во 18 часот тргнал од Скопје за Гостивар, пренесува Порталб.мк. Возачот дозволил да се превезуваат 20 патници повеќе, со билети што ги купиле во автобус. За време на

НОВ СКАНДАЛ во меѓуградскиот превоз: ПАТНИЦИ СЕ ГУШЕЛЕ ВО АВТОБУС - ИНТЕРВЕНИРАЛА ПОЛИЦИЈАТА

НОВ СКАНДАЛ во меѓуградскиот превоз: ПАТНИЦИ СЕ ГУШЕЛЕ ВО АВТОБУС - ИНТЕРВЕНИРАЛА ПОЛИЦИЈАТА

Околу 20 прекубројни патници се транспортирале од Скопје до Гостивар, по што граѓаните се жалеле дека се гушат, а полицијата на влезот на Тетово ги симнала од автобусот, кој во петокот во 18 часот тргнал од Скопје за Гостивар, пренесува Порталб.мк. Возачот дозволил да се превезуваат 20 патници повеќе, со билети што ги купиле во автобус. За време на

Полицијата стопираше гостиварски автобус – Затекна нешто необично

Полицијата стопираше гостиварски автобус – Затекна нешто необично

Тетовската полиција го застана автобусот на „Еуро Турист“ кој патуваше од Скопје во Гостивар Тетовската полиција симна од автобусот на „Еуро Турист“ кој патуваше од Скопје за Гостивар откако полицијата примети дека во автобусот се возеле 20 патници повеќе. Според порталб , шоферот примил повеќе патници без карти во автобусот кој тргна во 18.00 часот

Автобус Од Скопје до Гостивар возел со 20 патници вишок, полицијата ги симнала

Автобус Од Скопје до Гостивар возел со 20 патници вишок, полицијата ги симнала

Од автобус на „Еуро турист“ на линијата Скопје-Гостивар во петокот попладне полицијата симнала 20 патници, кои биле вишок, објави „ Порталб.мк “. Полицијата го сопрела автобусот на влезот на Тетово, најверојатно по пријава на патници кои се жалеле дека се гушат. 20-мината патници кои биле вишок, билетите ги купиле во автобус. Возачот се правдал дека

Автобус Од Скопје до Гостивар возел со 20 патници вишок, полицијата ги симнала

Автобус Од Скопје до Гостивар возел со 20 патници вишок, полицијата ги симнала

Од автобус на „Еуро турист“ на линијата Скопје-Гостивар во петокот попладне полицијата симнала 20 патници, кои биле вишок, објави „ Порталб.мк “. Полицијата го сопрела автобусот на влезот на Тетово, најверојатно по пријава на патници кои се жалеле дека се гушат. 20-мината патници кои биле вишок, билетите ги купиле во автобус. Возачот се правдал дека

Патници се гушеле во автобусот Скопје-Гостивар: Интервенирала полицијата

Патници се гушеле во автобусот Скопје-Гостивар: Интервенирала полицијата

Патници се гушеле во автобусот Скопје-Гостивар: Интервенирала полицијата Околу 20 прекубројни патници се транспортирале од Скопје до Гостивар, по што граѓаните се жалеле дека се гушат, а полицијата на влезот на Тетово ги симнала од автобусот, кој во петокот во 18 часот тргнал од Скопје за Гостивар, пренесува Порталб.мк. Возачот дозволил да се превезуваат

Патници се гушеле во автобусот Скопје-Гостивар: Интервенирала полицијата

Патници се гушеле во автобусот Скопје-Гостивар: Интервенирала полицијата

Околу 20 прекубројни патници се транспортирале од Скопје до Гостивар, по што граѓаните се жалеле дека се гушат, а полицијата на влезот на Тетово ги симнала од автобусот, кој во петокот во 18 часот тргнал од Скопје за Гостивар, пренесува Порталб.мк. Возачот дозволил да се превезуваат 20 патници повеќе, со билети што ги купиле во автобус. За време на

Автобус на релација Скопје – Гостивар имал 20 патници повеќе, се жалеле на гушење полицијата ги симнала

Автобус на релација Скопје – Гостивар имал 20 патници повеќе, се жалеле на гушење полицијата ги симнала

Денеска полицијата на влезот во Тетово, симна 20 патници кои биле „вишок“ во автобус кој се обраќал на релација Скопје – Гостивар од компанијата „Еуро-турист“. Полицијата најверојатно добила пријава дека патниците се гушат внатре, и од тука извршиле контрола и реагирале, објавува порталот „Порталб.мк“. Патниците кои биле повеќе, ги набавиле билетите

Патници се гушеле во автобусот Скопје-Гостивар - Интервенирала полицијата

Патници се гушеле во автобусот Скопје-Гостивар - Интервенирала полицијата

Околу 20 прекубројни патници се транспортирале од Скопје до Гостивар, по што граѓаните се жалеле дека се гушат, а полицијата на влезот на Тетово ги симнала од автобусот „Еуро турист“, кој во петокот во 18 часот тргнал од Скопје за Гостивар, пренесува Порталб.мк . Возачот дозволил да се превезуваат 20 патници повеќе, со билети што ги купиле во автобус

Патници во автобус од Скопје-Гостивар се гушеле – интервенирала полицијата

Патници во автобус од Скопје-Гостивар се гушеле – интервенирала полицијата

Околу 20 прекубројни патници се транспортирале од Скопје до Гостивар, по што граѓаните се жалеле дека се гушат, а полицијата на влезот на Тетово ги симнала од автобусот, кој во петокот во 18 часот тргнал од Скопје за Гостивар, пренесува Порталб.мк. Возачот дозволил да се превезуваат 20 патници повеќе, со билети што ги купиле во автобус. За време на