притисни ентер »

ДОБРА ВЕСТ - ЗАГАВЕНИТЕ ПАТНИЦИ на скопскиот аеродром заминаа за Хургада

ДОБРА ВЕСТ - ЗАГАВЕНИТЕ ПАТНИЦИ на скопскиот аеродром заминаа за Хургада

Домашни туристи кои уплатија арамжман за Египет и чекаа од ноќеска на Скопскиот аеродром после 10 часот полетаа кон Хургада. Според инфорамциите на веб страницата на Меѓународен аеродром Скопје, полетале во 10 и 44 часот со авион на „Флај 2 Скај ерлајнс“. Туристите требало да полетаат ноќеска на полноќ, со одложување дека тоа ќе се случи во 2:30, па

Заглавените туристи на скопскиот аеродром заминаа за Хургада

Заглавените туристи на скопскиот аеродром заминаа за Хургада

Домашни туристи кои уплатија арамжман за Египет и чекаа од ноќеска на Скопскиот аеродром после 10 часот полетаа кон Хургада. Според инфорамциите на веб страницата на Меѓународен аеродром Скопје, полетале во 10 и 44 часот со авион на „Флај 2 Скај ерлајнс“. Туристите требало да полетаат ноќеска на полноќ, со одложување дека тоа ќе се случи во 2:30, па

Патниците кои беа заглавени на аеродром осум часа, конечно тргнаа на одмор

Патниците кои беа заглавени на аеродром осум часа, конечно тргнаа на одмор

Повеќе од 150 македонски туристи го чекаа авионот на „Онур ер“ на аеродром од два часто по полноќ, повеќе од осум часа. Тие во 10 часот и 40 минути конечно летнаа за Хургада. Патниците останале да чекаат на аеродромот бидејќи авион на компанијата „Онур ер“ не долетал на аеродромот во Скопје, со кој требало да стигнат до Хургада. патниците се пожалиле

ПО ОСУМ ЧАСА ЧЕКАЊЕ: Измалтpeтирани и изpeволтирани македонските туристи конечно полетаа кон Хургада!

ПО ОСУМ ЧАСА ЧЕКАЊЕ: Измалтpeтирани и изpeволтирани македонските туристи конечно полетаа кон Хургада!

Домашни туристи кои уплатија аранжман за Египет и чекаа од ноќеска на Скопскиот аеродром после 10 часот полетаа кон Хургада. Според информациите на веб страницата на Меѓународен аеродром Скопје, полетале во 10 и 44 часот со авион на „Флај 2 Скај ерлајнс“. Повеќе од 150 патниците беа зaглавени на аердоромот, а со оние со кои телефонски се разговараше

Патниците заглавени на скопскиот аеродром конечно летнаа за Хургада

Патниците заглавени на скопскиот аеродром конечно летнаа за Хургада

Патниците останале да чекаат на аеродромот бидејќи авион на компанијата „Онур ер“ не долетал на аеродромот во Скопје, со кој требало да стигнат до Хургада. Околу 150 македонски туристи, откако повеќе од шест часа чекале авион, тие конечно летнале за Хургада. Патниците останале да чекаат на аеродромот бидејќи авион на компанијата „Онур ер“ не долетал

Им преседна одморот- По 8 часа чекање на скопскиот аеродром туристите полетаа за Хургада

Им преседна одморот- По 8 часа чекање на скопскиот аеродром туристите полетаа за Хургада

Им преседна одморот- По 8 часа чекање на скопскиот аеродром туристите полетаа за Хургада По 8 часа чекање на скопскиот аеродром турската компанија „Онур ер“ испрати авион со кој стотината македонски туристи во 10.40 летнаа за Хургада. Повеќе од 150 македонски туристи повеќе од 8 часа беа заглавени на скопскиот аердром, зашто компанијата „Онуе ер“ не

ПОВЕЌЕ ОД 150 МАКЕДОНСКИ ТУРИСТИ ЗАГЛАВИЛЕ НА СКОПСКИОТ АЕРОДРОМ: 6 часа чекаме, авион нема!

ПОВЕЌЕ ОД 150 МАКЕДОНСКИ ТУРИСТИ ЗАГЛАВИЛЕ НА СКОПСКИОТ АЕРОДРОМ: 6 часа чекаме, авион нема!

Повеќе од 150 македонски туристи повеќе од 6 часа се заглавени на скопскиот аердром, зашто компанијата „Онуе ер“ не долетала во Скопје за да ги превезе патниците до Хургада. Патниците со кои телефонски разговаравме беа изреволитирани и рекоа дека заради малтретирањето размислуваат да поднесат тужби против агнециите, пренесува Пресинг ТВ. На скопскиот

Заглавените туристи на скопскиот аеродром по десет часа чекање летнаа за Хургада

Заглавените туристи на скопскиот аеродром по десет часа чекање летнаа за Хургада

Домашни туристи кои уплатија арамжман за Египет и чекаа од ноќеска на Скопскиот аеродром после 10 часот полетаа кон Хургада. Според инфорамциите на веб страницата на Меѓународен аеродром Скопје, полетале во 10, 44 часот со авион на „Флај 2 Скај ерлајнс“. Туристите требало да полетаат ноќеска на полноќ, со одложување дека тоа ќе се случи во 2,30, па

Домашни туристи на скопскиот аеродром чекаат од ноќеска да заминат за Хургада

Домашни туристи на скопскиот аеродром чекаат од ноќеска да заминат за Хургада

Стотина туристи од земјава кои уплатиле аранжман за Египет од ноќеска се уште не можат да полетаат од скопскиот аеродром. Еден од патниците во изјава за 24 вести вели дека никој не ги информира што се случува. -Требаше да полетаме во 2:30 часот, па најавата беше во 5:00 часот, па во 7:00 и последната е во 10 и 40, но засега нема ништо, вели патникот

Заглавените туристи на скопскиот аеродром заминаа за Египет

Заглавените туристи на скопскиот аеродром заминаа за Египет

Домашни туристи кои уплатија арамжман за Египет и чекаа од ноќеска на Скопскиот аеродром после 10 часот полетаа кон Хургада . Според инфорамциите на веб страницата на Меѓународен аеродром Скопје, полетале во 10 и 44 часот со авион на „Флај 2 Скај ерлајнс". Туристите требало да полетаат ноќеска на полноќ, со одложување дека тоа ќе се случи во 2:30,

Заврши драмата: Заглавените туристи на скопскиот аеродром заминаа за Хургада

Заврши драмата: Заглавените туристи на скопскиот аеродром заминаа за Хургада

Домашни туисти кои уплатија арамжман за Египет и чекаа од ноќеска на Скопскиот аеродром после 10 часот полетаа кон Хургада. Според инфорамциите на веб страницата на Меѓународен аеродром Скопје, полетале во 10 и 44 часот. Туристите требало да полетаат ноќеска на полноќ, со одложување дека тоа ќе се случи во 2:30, па во 5:00 часот, и во 7:00 часот. Аранжамот

Заглавените македонски туристи полетаа за Хургада

Заглавените македонски туристи полетаа за Хургада

Домашни туристи кои уплатија аранжман за Египет и чекаа од ноќеска на Скопскиот аеродром после 10 часот полетаа кон Хургада. Според информациите на веб страницата на Меѓународен аеродром Скопје, полетале во 10 и 44 часот со авион на „Флај 2 Скај ерлајнс“. Туристите требало да полетаат ноќеска на полноќ, со одложување дека тоа ќе се случи во 2:30, па

Измалтретираните патници полетаа за Хургада

Измалтретираните патници полетаа за Хургада

Македонските туристи кои 8 часа беа заглавени на аеродромoт во Скопје, конечно полетаа кон Хургада. Како што е објавено на аеродромот, авионот заминал во 10:44 часот. Како што претходно објави 24.мк , туристите преку неколку агенции уплатиле аранжман за Египет, но авионот за оваа дестинација не стигнал. Според патниците, агенциите ги информирале дека

По 8 часа чекање на скопскиот аеродром туристите полетаа за Хургада

По 8 часа чекање на скопскиот аеродром туристите полетаа за Хургада

По 8 часа чекање на скопскиот аеродром турската компанија „Онур ер“ испрати авион со кој стотината македонски туристи во 10.40 летнаа за Хургада. Повеќе од 150 македонски туристи повеќе од 8 часа беа заглавени на скопскиот аердром, зашто компанијата „Онуе ер“ не долетала во Скопје за да ги превезе патниците до Хургада. Патниците се изреволитирани и

Македонските туристи полетаа за Хургада

Македонските туристи полетаа за Хургада

Домашни туристи кои уплатија аранжман за Египет и чекаа од ноќеска на Скопскиот аеродром после 10 часот полетаа кон Хургада. Според информациите на веб страницата на Меѓународен аеродром Скопје, полетале во 10 и 44 часот со авион на „Флај 2 Скај ерлајнс“. Туристите требало да полетаат ноќеска на полноќ, со одложување дека тоа ќе се случи во 2:30, па

Туристи со часови заглавени на скопскиот аеродром, чекаат да заминат за Хургада

Туристи со часови заглавени на скопскиот аеродром, чекаат да заминат за Хургада

Стотина туристи од земјава кои уплатиле аранжман за Египет од ноќеска се уште не можат да полетаат од скопскиот аеродром. Патниците велат дека никој не ги информира што се случува. Требаше да полетаме во 2:30 часот, па најавата беше во 5:00 часот, па во 7:00 и последната е во 10 и 40, но засега нема ништо, вели еден патник. Аранжамот го уплатиле преку

Заглавените туристи на скопскиот аеродром заминаа за Хургада

Заглавените туристи на скопскиот аеродром заминаа за Хургада

Домашни туристи кои уплатија аранжман за Египет и чекаа од ноќеска на Скопскиот аеродром после 10 часот полетаа кон Хургада. Според информациите на веб страницата на Меѓународен аеродром Скопје, полетале во 10 и 44 часот со авион на „Флај 2 Скај ерлајнс“. Туристите требало да полетаат ноќеска на полноќ, со одложување дека тоа ќе се случи во 2:30, па

Заглавените туристи на скопскиот аеродром заминаа за Хургада

Заглавените туристи на скопскиот аеродром заминаа за Хургада

Домашни туристи кои уплатија арамжман за Египет и чекаа од ноќеска на Скопскиот аеродром после 10 часот полетаа кон Хургада. Според инфорамциите на веб страницата на Меѓународен аеродром Скопје, полетале во 10 и 44 часот со авион на „Флај 2 Скај ерлајнс“. Туристите требало да полетаат ноќеска на полноќ, со одложување дека тоа ќе се случи во 2:30, па

Македонски туристи на скопскиот аеродром чекаат со часови да заминат за Хургада

Македонски туристи на скопскиот аеродром чекаат со часови да заминат за Хургада

Стотина туристи од земјава кои уплатиле аранжман за Египет од ноќеска се уште не можат да полетаат од скопскиот аеродром. Еден од патниците во изјава за 24 вести вели дека никој не ги информира што се случува. -Требаше да полетаме во 2:30 часот, па најавата беше во 5:00 часот, па во 7:00 и последната е во 10 и 40, но засега нема ништо, вели патникот