притисни ентер »

Ангеловска: Со „Смарт Македонија“ до побрз економски раст

Ангеловска: Со „Смарт Македонија“ до побрз економски раст

Економијата е стабилна, а економскиот раст ги натфрла проекциите на Меѓународниот монетарен фонд, кои на два пати беа покачени. Раст се забележува во сите сектори, а стапката на невработеност е на историски најниско ниво, вели министерката за финансии Нина Ангеловска на Министерскиот панел на Форумот „Еуромани“, кој се одржува во Виена, Австрија. Ангеловска

Ангеловска: Со „Смарт Македонија“ до побрз економски раст

Ангеловска: Со „Смарт Македонија“ до побрз економски раст

Економијата е стабилна, а економскиот раст ги натфрла проекциите на Меѓународниот монетарен фонд, кои на два пати беа покачени. Раст се забележува во сите сектори, а стапката на невработеност е на историски најниско ниво, вели министерката за финансии Нина Ангеловска на Министерскиот панел на Форумот „Еуромани“, кој се одржува во Виена, Австрија. Ангеловска

Ангеловска: Со „Смарт Македонија“ до побрз економски раст

Ангеловска: Со „Смарт Македонија“ до побрз економски раст

Економијата е стабилна, а економскиот раст ги натфрла проекциите на Меѓународниот монетарен фонд, кои на два пати беа покачени. Раст се забележува во сите сектори, а стапката на невработеност е на историски најниско ниво, порача министерката за финансии Нина Ангеловска на министерскиот панел на Форумот „Еуромани“, кој се одржува во Виена. Таа нагласи

Ангеловска: Со „Смарт Македонија“ до побрз економски раст

Ангеловска: Со „Смарт Македонија“ до побрз економски раст

Економијата е стабилна, а економскиот раст ги натфрла проекциите на Меѓународниот монетарен фонд, кои на два пати беа покачени. Раст се забележува во сите сектори, а стапката на невработеност е на историски најниско ниво, вели министерката за финансии Нина Ангеловска на Министерскиот панел на Форумот „Еуромани“, кој се одржува во Виена, Австрија. Ангеловска

Ангеловска: Со „Смарт Македонија” до побрз економски раст

Ангеловска: Со „Смарт Македонија” до побрз економски раст

Економијата е стабилна, а економскиот раст ги натфрла проекциите на Меѓународниот монетарен фонд, кои на два пати беа покачени. Раст се забележува во сите сектори, а стапката на невработеност е на историски најниско ниво, ова го посчи министерката за финансии Нина Ангеловска на Министерскиот панел на Форумот „Еуромани”, кој се одржува во Виена, Австрија

Ангеловска: Со „Смарт Македонија” до побрз економски раст

Ангеловска: Со „Смарт Македонија” до побрз економски раст

Економијата е стабилна, а економскиот раст ги натфрла проекциите на Меѓународниот монетарен фонд, кои на два пати беа покачени. Раст се забележува во сите сектори, а стапката на невработеност е на историски најниско ниво, ова го посчи министерката за финансии Нина Ангеловска на Министерскиот панел на Форумот „Еуромани”, кој се одржува во Виена, Австрија

Министерката Ангеловска на финансискиот форум „Еуромани”

Министерката Ангеловска на финансискиот форум „Еуромани”

На 25. форум „Еуромани” има над 1 000  учесници – министри за финансии, гувернери на централни банки, раководители на финансиски институции и инвеститори, меѓу кои и гувернерката на нашата Централна банка Анита Ангеловска-Бежоска. Mинистерката за финансии Нина Ангеловска учествува на 25. финансиски форум на Централна и Источна Европа „Еуромани”, на

Ангеловска ќе учествува на финансискиот форум „Еуромани“

Ангеловска ќе учествува на финансискиот форум „Еуромани“

Mинистерката за финансии Нина Ангеловска учествува на 25. финансиски форум на Централна и Источна Европа „Еуромани“, на панел-дискусијата на министри на која ќе бидат дискутирани влијанието на евроинтеграциите на бизнис-климата во земјата и на потенцијалните инвеститори, економските движења, како и потенцијалот на е-трговијата да придонесе во развојот

Министерката Ангеловска на финансискиот форум „Еуромани"

Министерката Ангеловска на финансискиот форум „Еуромани"

Mинистерката за финансии Нина Ангеловска учествува на 25. финансиски форум на Централна и Источна Европа „Еуромани", на панел-дискусијата на министри на која ќе бидат дискутирани влијанието на евроинтеграциите на бизнис-климата во земјата и на потенцијалните инвеститори, економските движења, како и потенцијалот на е-трговијата да придонесе во развојот

Министерката Ангеловска на финансискиот форум „Еуромани“

Министерката Ангеловска на финансискиот форум „Еуромани“

Mинистерката за финансии Нина Ангеловска учествува на 25. финансиски форум на Централна и Источна Европа „Еуромани“, на панел-дискусијата на министри на која ќе бидат дискутирани влијанието на евроинтеграциите на бизнис-климата во земјата и на потенцијалните инвеститори, економските движења, како и потенцијалот на е-трговијата да придонесе во развојот

Министерката за финансии Ангеловска на „Еуромани“- најголемиот финансиски форум во ЦИЕ

Министерката за финансии Ангеловска на „Еуромани“- најголемиот финансиски форум во ЦИЕ

Фото: Б. Грданоски Mинистерката за финансии Нина Ангеловска ќе учествува на еднa од најголемите годишни конференции во Централна и Источна Европа (ЦИЕ) од областа на финансиите. Станува збор за Форумот на „Еуромани“, кој по 25-ти пат се одржува во Виена, Австрија. Повеќе од илјада учесници – министри за финансии, гувернери на централни банки, раководители

Ангеловска-Бежоска и Ангеловска на Форумот на Централна и Источна Европа

Ангеловска-Бежоска и Ангеловска на Форумот на Централна и Источна Европа

Гувернерката на Народната банка, Анита Ангеловска-Бежоска и министерката за финансии, Нина Ангеловска ќе учествуваат на еден од водечките традиционални настани од областа на финансиите – Форумот на Централна и Источна Европа, што го организира „Еуромани“ во Виена, Австрија. На настанот редовно присуствуваат повеќе од илјада учесници – гувернери на

Министерката за финансии Ангеловска на „Еуромани“- најголемиот финансиски форум во ЦИЕ

Министерката за финансии Ангеловска на „Еуромани“- најголемиот финансиски форум во ЦИЕ

Mинистерката за финансии Нина Ангеловска ќе учествува на еднa од најголемите годишни конференции во Централна и Источна Европа (ЦИЕ) од областа на финансиите. Станува збор за Форумот на „Еуромани“, кој по 25-ти пат се одржува во Виена, Австрија. Повеќе од илјада учесници – министри за финансии, гувернери на централни банки, раководители на финансиски

Министерката за финансии Ангеловска на „Еуромани“- најголемиот финансиски форум во ЦИЕ

Министерката за финансии Ангеловска на „Еуромани“- најголемиот финансиски форум во ЦИЕ

Mинистерката за финансии Нина Ангеловска ќе учествува на еднa од најголемите годишни конференции во Централна и Источна Европа (ЦИЕ) од областа на финансиите. Станува збор за Форумот на „Еуромани“, кој по 25-ти пат се одржува во Виена, Австрија. Повеќе од илјада учесници – министри за финансии, гувернери на централни банки, раководители на финансиски

Гувернерката на Народната банка и министерката за финансии на Форум во Австрија

Гувернерката на Народната банка и министерката за финансии на Форум во Австрија

Гувернерката на Народната банка, Анита Ангеловска-Бежоска и министерката за финансии, Нина Ангеловска, ќе учествуваат на еден од водечките традиционални настани од областа на финансиите – Форумот на Централна и Источна Европа, што го организира „Еуромани“ во Виена, Австрија. На овој настан, редовно присуствуваат повеќе од илјада учесници – гувернери

Гувернерката на Народната банка и министерката за финансии на Форум во Австрија

Гувернерката на Народната банка и министерката за финансии на Форум во Австрија

Гувернерката на Народната банка, Анита Ангеловска-Бежоска и министерката за финансии, Нина Ангеловска, ќе учествуваат на еден од водечките традиционални настани од областа на финансиите – Форумот на Централна и Источна Европа, што го организира „Еуромани“ во Виена, Австрија. На овој настан, редовно присуствуваат повеќе од илјада учесници – гувернери

Гувернерката на Народната банка и министерката за финансии на Форум во Австрија

Гувернерката на Народната банка и министерката за финансии на Форум во Австрија

Гувернерката на Народната банка, Анита Ангеловска-Бежоска и министерката за финансии, Нина Ангеловска, ќе учествуваат на еден од водечките традиционални настани од областа на финансиите – Форумот на Централна и Источна Европа, што го организира „Еуромани“ во Виена, Австрија. На овој настан, редовно присуствуваат повеќе од илјада учесници – гувернери