притисни ентер »

Албанските лекари заминуваат, ги заменуваат странци, меѓу нив и од Македонија

Албанските лекари заминуваат, ги заменуваат странци, меѓу нив и од Македонија

Од 240 лекари кои дипломирале годинава, повеќе од 100 сакаат да ја напуштат земјата, тврди претседателот на Здружението на албански лекари,Фатмир Брахимај. -Побараа потврди за нивно добро однесување, што е еден од документите што го бараат кога заминуваат во странство да се вработат или да специјализираат. Не знам како може да најдеме златен клуч да

Албанските лекари заминуваат, ги заменуваат странци, меѓу нив и од Македонија

Албанските лекари заминуваат, ги заменуваат странци, меѓу нив и од Македонија

Од 240 лекари кои дипломирале годинава, повеќе од 100 сакаат да ја напуштат земјата, тврди претседателот на Здружението на албански лекари, Фатмир Брахимај. -Побараа потврди за нивно добро однесување, што е еден од документите што го бараат кога заминуваат во странство да се вработат или да специјализираат. Не знам како може да најдеме златен клуч

Македонските лекари мигрираат во соседството?

Македонските лекари мигрираат во соседството?

Од соседна Албанија лекари се иселуваат, а на нивното место доаѓаат и лекари од Македонија за да работат. Фактор број еден се платите. Од 240 лекари кои дипломирале годинава, повеќе од 100 сакаат да ја напуштат земјата, тврди претседателот на Здружението на албански лекари,Фатмир Брахимај. Тој вели дека во Албанија доаѓаат странци да се грижат за здравјето

Албанските лекари заминуваат, ги заменуваат странци, меѓу нив и од Македонија

Албанските лекари заминуваат, ги заменуваат странци, меѓу нив и од Македонија

Од 240 лекари кои дипломирале годинава, повеќе од 100 сакаат да ја напуштат земјата, тврди претседателот на Здружението на албански лекари,Фатмир Брахимај. -Побараа потврди за нивно добро однесување, што е еден од документите што го бараат кога заминуваат во странство да се вработат или да специјализираат. Не знам како може да најдеме златен клуч да

Албанските лекари заминуваат, ги заменуваат странци, меѓу нив и од Македонија

Албанските лекари заминуваат, ги заменуваат странци, меѓу нив и од Македонија

Од 240 лекари кои дипломирале годинава, повеќе од 100 сакаат да ја напуштат земјата, тврди претседателот на Здружението на албански лекари,Фатмир Брахимај. -Побараа потврди за нивно добро однесување, што е еден од документите што го бараат кога заминуваат во странство да се вработат или да специјализираат. Не знам како може да најдеме златен клуч да

Албанските лекари заминуваат, ги заменуваат странци, меѓу нив и од Македонија

Албанските лекари заминуваат, ги заменуваат странци, меѓу нив и од Македонија

Од 240 лекари кои дипломирале годинава, повеќе од 100 сакаат да ја напуштат земјата, тврди претседателот на Здружението на албански лекари,Фатмир Брахимај. -Побараа потврди за нивно добро однесување, што е еден од документите што го бараат кога заминуваат во странство да се вработат или да специјализираат. Не знам како може да најдеме златен клуч да

Албанските лекари заминуваат, ги заменуваат странци, меѓу нив и од Македонија

Албанските лекари заминуваат, ги заменуваат странци, меѓу нив и од Македонија

Од 240 лекари кои дипломирале годинава, повеќе од 100 сакаат да ја напуштат земјата, тврди претседателот на Здружението на албански лекари,Фатмир Брахимај. -Побараа потврди за нивно добро однесување, што е еден од документите што го бараат кога заминуваат во странство да се вработат или да специјализираат. Не знам како може да најдеме златен клуч да

Македонци заминуваат да работат како лекари во Албанија

Македонци заминуваат да работат како лекари во Албанија

Од 240 лекари кои дипломирале годинава, повеќе од 100 сакаат да ја напуштат земјата, тврди претседателот на Здружението на албански лекари,Фатмир Брахимај. -Побараа потврди за нивно добро однесување, што е еден од документите што го бараат кога заминуваат во странство да се вработат или да специјализираат. Не знам како може да најдеме златен клуч да