Ford и Argo AI со трета генерација на автономни возила

Ford и Argo AI ја претставија својата трета генерација на автономниот хибриден Fusion Заснован на хибридната изведба на Ford Fusion, автомобилот е опремен со значително надграден сензорски пакет, кој вклучува нови камери и нови радарски сетови. Argo AI вели дека камерите се со поголема резолуција и имаат поголем динамички опсег. Ова им овозможува подобро