притисни ентер »

Нови 28 заболени од коронавирус во Албанија, четири се деца

Нови 28 заболени од коронавирус во Албанија, четири се деца

Албанското министерство за здравство соопшти дека во последните 24 часа во земјата забележани се 28 нови случаи на коронавирус, со што вкупниот број на заболени достигна 174. Министерката Еугена Томини изјавила дека меѓу новозаболените се и четири деца, пренесе АТА. Како што додала Томини, бројот на починати во земјата изнесува шест. Од 73 лица кои

Нови 28 заболени од коронавирус во Албанија, четири се деца

Нови 28 заболени од коронавирус во Албанија, четири се деца

Албанското министерство за здравство соопшти дека во последните 24 часа во земјата забележани се 28 нови случаи на коронавирус, со што вкупниот број на заболени достигна 174. Министерката Еугена Томини изјавила дека меѓу новозаболените се и четири деца, пренесе АТА. Како што додала Томини, бројот на починати во земјата изнесува шест. Од 73 лица кои

Нови 28 заболени од коронавирус во Албанија, четири се деца

Нови 28 заболени од коронавирус во Албанија, четири се деца

Албанското министерство за здравство соопшти дека во последните 24 часа во земјата забележани се 28 нови случаи на коронавирус, со што вкупниот број на заболени достигна 174. Министерката Еугена Томини изјавила дека меѓу новозаболените се и четири деца, пренесе АТА. Како што додала Томини, бројот на починати во земјата изнесува шест. Од 73 лица кои

Во Албанија нови 28 случаи со Ковид-19,бројот на заразените 174 лица

Во Албанија нови 28 случаи со Ковид-19,бројот на заразените 174 лица

[photo] Во Албанија дијагностицирани се нови 28 случаи со Ковид – 19 со што бројката на заразени е зголеми на 174 лица,од нив четири се деца. -Во последните 24 часа направени се 103 тестови,при што „Ковид19“ е дијагностициран кај 28 лица. До овие моменти тестирани се вкупно 1.114 лица а позитивни се 174 лица. Во Инфективната клиника хоспитализирани

Нови 28 случаи со КОРОНАВИРУС во Албанија, вкупниот број достигна 174 лица

Нови 28 случаи со КОРОНАВИРУС во Албанија, вкупниот број достигна 174 лица

Во Албанија дијагностицирани се нови 28 случаи со  Ковид – 19 со што бројката на заразени е зголеми на 174 лица,од нив четири се деца. -Во последните 24 часа направени се 103 тестови,при што „Ковид19“ е дијагностициран кај 28 лица. До овие моменти тестирани се вкупно 1.114 лица а позитивни се 174 лица. Во Инфективната клиника хоспитализирани се 73

Нови 28 случаи со КОРОНАВИРУС во Албанија, вкупниот број достигна 174 лица

Нови 28 случаи со КОРОНАВИРУС во Албанија, вкупниот број достигна 174 лица

Во Албанија дијагностицирани се нови 28 случаи со  Ковид – 19 со што бројката на заразени е зголеми на 174 лица,од нив четири се деца. -Во последните 24 часа направени се 103 тестови,при што „Ковид19“ е дијагностициран кај 28 лица. До овие моменти тестирани се вкупно 1.114 лица а позитивни се 174 лица. Во Инфективната клиника хоспитализирани се 73

Во Албанија нови 28 случаи со Ковид-19, бројот на заразените 174 лица

Во Албанија нови 28 случаи со Ковид-19, бројот на заразените 174 лица

Во Албанија дијагностицирани се нови 28 случаи со Ковид – 19 со што бројката на заразени е зголеми на 174 лица,од нив четири се деца. -Во последните 24 часа направени се 103 тестови,при што „Ковид19“ е дијагностициран кај 28 лица. До овие моменти тестирани се вкупно 1.114 лица а позитивни се 174 лица. Во Инфективната клиника хоспитализирани се 73

Во Албанија нови 28 случаи со Ковид-19, бројот на заразените 174 лица

Во Албанија нови 28 случаи со Ковид-19, бројот на заразените 174 лица

Во Албанија нови 28 случаи со Ковид-19, бројот на заразените 174 лица Во Албанија дијагностицирани се нови 28 случаи со  Ковид – 19 со што бројката на заразени е зголеми на 174 лица,од нив четири се деца. -Во последните 24 часа направени се 103 тестови,при што „Ковид19“ е дијагностициран кај 28 лица. До овие моменти тестирани се вкупно 1.114 лица а

Нови 28 случаи на коронавирус во Албанија

Нови 28 случаи на коронавирус во Албанија

Во Албанија дијагностицирани се нови 28 случаи со Ковид – 19 со што бројката на заразени се зголеми на 174 лица, од нив четири се деца. -Во последните 24 часа направени се 103 тестови, при што „Ковид19″ е дијагностициран кај 28 лица. До овие моменти тестирани се вкупно 1.114 лица а позитивни се 174 лица. Во Инфективната клиника хоспитализирани се 73

Во Албанија нови 28 случаи со Ковид-19,бројот на заразените 174 лица

Во Албанија нови 28 случаи со Ковид-19,бројот на заразените 174 лица

Во Албанија дијагностицирани се нови 28 случаи со  Ковид – 19 со што бројката на заразени е зголеми на 174 лица,од нив четири се деца. -Во последните 24 часа направени се 103 тестови,при што „Ковид19“ е дијагностициран кај 28 лица. До овие моменти тестирани се вкупно 1.114 лица а позитивни се 174 лица. Во Инфективната клиника хоспитализирани се 73

Во Албанија со новите 28 случаи бројот на заразените со коронавирусот се искачи на174 лица

Во Албанија со новите 28 случаи бројот на заразените со коронавирусот се искачи на174 лица

Во Албанија дијагностицирани се нови 28 случаи со  Ковид – 19 со што бројката на заразени е зголеми на 174 лица,од нив четири се деца. -Во последните 24 часа направени се 103 тестови,при што „Ковид19″ е дијагностициран кај 28 лица. До овие моменти тестирани се вкупно 1.114 лица а позитивни се 174 лица. Во Инфективната клиника хоспитализирани се 73