притисни ентер »

Вакцинираните Германци од денес не мораат да ги почитуваат заштитните мерки

Вакцинираните Германци од денес не мораат да ги почитуваат заштитните мерки

Во Германија, според предлог-законот одобрен од Владата, луѓето кои се вакцинирани со двете дози против Ковид-19 повеќе нема да имаат потреба да го почитуваат полицискиот час. – Исто така, ќе им биде дозволен пристап до продавници и други објекти без да обезбедат негативен ПЦР тест, што во моментов се бара од останатиот дел од населението, изјави министерката

Вакцинираните Германци од денес не мораат да ги почитуваат заштитните мерки

Вакцинираните Германци од денес не мораат да ги почитуваат заштитните мерки

Во Германија, според предлог-законот одобрен од Владата, луѓето кои се вакцинирани со двете дози против Ковид-19 повеќе нема да имаат потреба да го почитуваат полицискиот час. – Исто така, ќе им биде дозволен пристап до продавници и други објекти без да обезбедат негативен ПЦР тест, што во моментов се бара од останатиот дел од населението, изјави министерката

Се укинуваат мерките за вакцинираните во Германија

Се укинуваат мерките за вакцинираните во Германија

Се укинуваат мерките за вакцинираните во Германија Во Германија, според предлог-законот одобрен од Владата, луѓето кои се вакцинирани со двете дози против Ковид-19 повеќе нема да имаат потреба да го почитуваат полицискиот час. – Исто така, ќе им биде дозволен пристап до продавници и други објекти без да обезбедат негативен ПЦР тест, што во моментов

Германија: Нема полициски час за вакцинираните

Германија: Нема полициски час за вакцинираните

Во Германија, с поред предлог-законот одобрен од Владата, луѓето кои се вакцинирани со двете дози против ковид-19 повеќе нема да имаат потреба да го почитуваат полицискиот час. – Исто така, ќе им биде дозволен пристап до продавници и други објекти без да обезбедат негативен ПЦР тест, што во моментов се бара од останатиот дел од населението – изјави

Во Германија се укинуваат мерките за вакцинираните

Во Германија се укинуваат мерките за вакцинираните

Во Германија, с поред предлог-законот одобрен од Владата, луѓето кои се вакцинирани со двете дози против Ковид-19 повеќе нема да имаат потреба да го почитуваат полицискиот час. – Исто така, ќе им биде дозволен пристап до продавници и други објекти без да обезбедат негативен ПЦР тест, што во моментов се бара од останатиот дел од населението, изјави

Германија ги укинува мерките за вакцинираните

Германија ги укинува мерките за вакцинираните

Германија планира да го искорени јагленот до 2038 година и да се насочи кон обновливите извори за производство на електрична енергија Во Германија, с поред предлог-законот одобрен од Владата, луѓето кои се вакцинирани со двете дози против Ковид-19 повеќе нема да имаат потреба да го почитуваат полицискиот час. – Исто така, ќе им биде дозволен пристап

Германија ги ykинува pecтриктивните мерки за вакцинираните лица

Германија ги ykинува pecтриктивните мерки за вакцинираните лица

Во Германија, според предлог-законот одобрен од Владата, луѓето кои се вакцинирани со двете дози против Ковид-19 повеќе нема да имаат потреба да го почитуваат полицискиот час. – Исто така, ќе им биде дозволен пристап до продавници и други објекти без да обезбедат негативен ПЦР тест, што во моментов се бара од останатиот дел од населението, изјави министерката

Во Германија се укинуваат мерките за вакцинираните

Во Германија се укинуваат мерките за вакцинираните

Во Германија, с поред предлог-законот одобрен од Владата, луѓето кои се вакцинирани со двете дози против ковид-19 повеќе нема да имаат потреба да го почитуваат полицискиот час. – Исто така, ќе им биде дозволен пристап до продавници и други објекти без да обезбедат негативен ПЦР тест, што во моментов се бара од останатиот дел од населението, изјави