притисни ентер »

Одржан четвртиот регионален симпозиум на офталмолози организиран од „Систина Офталмологија“, дел од групацијата „Свјетлост“- Загреб

Одржан четвртиот регионален симпозиум на офталмолози организиран од „Систина Офталмологија“, дел од групацијата „Свјетлост“- Загреб

„Систина Офталмологија“, дел од групацијата „Свјетлост“- Загреб, и оваа година традиционално по IV- ти пат го организира регионалниот симпозиум „Новитети во офталмологијата“. Основната цел е размена на најдобрите практики од офталмологијата  меѓу професионалците во оваа област. На 02.11.2019 (сабота), во присуство на  300 гости од Македонија, Хрватска,

Офталмолозите од регионот ги разменија најдобрите практики во Скопје

Офталмолозите од регионот ги разменија најдобрите практики во Скопје

Се одржа четвртиот регионален симпозиум на офталмолози организиран од „Систина офталмологија“, дел од групацијата „Свјетлост“- Загреб. „Систина офталмологија“, дел од групацијата „Свјетлост“ Загреб, и оваа година традиционално по четврти пат го организира регионалниот симпозиум „Новитети во офталмологијата“. Основната цел е размена на најдобрите практики