Кристијано Роналдо мисли на сè: Има и личен тренер за спиење

Роналдо секогаш спие во положба фетус и секогаш на чиста постелнина која се менува секој ден, а додека беше член на Реал Мадрид имаше посебна капсула за спиење. Кристијано Роналдо целиот свој живот го посвети да биде најдобар и за таа цел не бира средства и начини. Португалскиот репрезентативец мисли на се – па дури и на спиењето, тој си ангажирал