притисни ентер »

Србија нема да може да го избегне реципроцитетот за слободата на движење на Косово

Србија нема да може да го избегне реципроцитетот за слободата на движење на Косово

Србија нема да може да го избегне реципроцитетот за слободата на движење на Косово ДА Пред 2 минути Политичкиот аналитичар Ѓорѓе Вукадиновиќ смета дека Србија речиси сигурно нема да може да го избегне „реципроцитетот“ на слободата на движење, но прашањето е дали тој реципроцитет ќе биде воспоставен од страна на Приштина, продолжувајќи да наметнува

Вучиќ: Посветени сме на зачувување на мирот, но никако нема да дозволиме понижување на Србија

Вучиќ: Посветени сме на зачувување на мирот, но никако нема да дозволиме понижување на Србија

Посветени сме на зачувување на мирот и почитување на Бриселскиот договор, но никако нема да дозволиме понижување ниту на Србија, ниту на нејзините граѓани, изјави претседателот Вучиќ.м вели претседателот на Република Србија, Александар Вучиќ, кој денеска ги прими амбасадорите на земјите членки на Квинта – САД, Велика Британија, Франција, Италија и

Вучиќ пред амбасадорите: НЕМА ДА ДОЗОЛИМЕ ПОНИЖУВАЊЕ НА СРБИЈА

Вучиќ пред амбасадорите: НЕМА ДА ДОЗОЛИМЕ ПОНИЖУВАЊЕ НА СРБИЈА

Посветени сме на зачувување на мирот и почитување на Бриселскиот договор, но никако нема да дозволиме понижување ниту на Србија, ниту на нејзините граѓани, изјави претседателот Вучиќ.м вели претседателот на Република Србија, Александар Вучиќ, кој денеска ги прими амбасадорите на земјите членки на Квинта – САД, Велика Британија, Франција, Италија и

Вучиќ одржа состанок со амбасадорите на Квинта во Белград

Вучиќ одржа состанок со амбасадорите на Квинта во Белград

Претседателот на Република Србија, Александар Вучиќ, денеска ги прими амбасадорите на земјите членки на Квинта – САД, Велика Британија, Франција, Италија и Германија, како и шефот на Делегацијата на Европската унија во Белград, кои побараа дескалација на кризата во северно Косово и Метохија,јави дописникот на МИА од Белград. Како што соопштија од прес

Амбасадорите на Квинта на средба со Вучиќ, се бара деескалација на кризата

Амбасадорите на Квинта на средба со Вучиќ, се бара деескалација на кризата

Амбасадорите на Квинта на средба со Вучиќ, се бара деескалација на кризата А.Р. Пред 4 минути Александар Вучиќ / Фото: EPA-EFE/GEORGI LICOVSKI Амбасадорите на Квинта денеска побараа „деескалација на кризата“ на северот на Косово на средбата со претседателот на Србија, Александар Вучиќ, во Белград, објави неговиот кабинет. На средбата со амбасадорите

Вучиќ одржа состанок со амбасадорите на Квинта во Белград

Вучиќ одржа состанок со амбасадорите на Квинта во Белград

Претседателот на Република Србија, Александар Вучиќ, денеска ги прими амбасадорите на земјите членки на Квинта – САД, Велика Британија, Франција, Италија и Германија, како и шефот на Делегацијата на Европската унија во Белград, кои побараа дескалација на кризата во северно Косово и Метохија,јави дописникот на МИА од Белград. Како што соопштија од прес

Вучиќ одржа состанок со амбасадорите на Квинта во Белград

Вучиќ одржа состанок со амбасадорите на Квинта во Белград

Претседателот на Република Србија, Александар Вучиќ, денеска ги прими амбасадорите на земјите членки на Квинта – САД, Велика Британија, Франција, Италија и Германија, како и шефот на Делегацијата на Европската унија во Белград, кои побараа дескалација на кризата во северно Косово и Метохија,јави дописникот на МИА од Белград. Како што соопштија од прес

Вучиќ одржа состанок со амбасадорите на Квинта во Белград

Вучиќ одржа состанок со амбасадорите на Квинта во Белград

Претседателот на Република Србија, Александар Вучиќ, денеска ги прими амбасадорите на земјите членки на Квинта – САД, Велика Британија, Франција, Италија и Германија, како и шефот на Делегацијата на Европската унија во Белград, кои побараа дескалација на кризата во северно Косово и Метохија,јави дописникот на МИА од Белград. Како што соопштија од прес

ВУЧИЌ СЕ СРЕТНА СО АМБАСАДОРИТЕ НА КВИНТАТА Нема да дозволиме понижување

ВУЧИЌ СЕ СРЕТНА СО АМБАСАДОРИТЕ НА КВИНТАТА Нема да дозволиме понижување

Претседателот на Република Србија, Александар Вучиќ, денеска ги прими амбасадорите на земјите членки на Квинта – САД, Велика Британија, Франција, Италија и Германија, како и шефот на Делегацијата на Европската унија во Белград, кои побараа деескалација на кризата во северно Косово и Метохија, јави дописникот на МИА од Белград. Како што соопштија од

Вучиќ одржа состанок со амбасадорите на Квинта во Белград

Вучиќ одржа состанок со амбасадорите на Квинта во Белград

Претседателот на Република Србија, Александар Вучиќ, денеска ги прими амбасадорите на земјите членки на Квинта – САД, Велика Британија, Франција, Италија и Германија, како и шефот на Делегацијата на Европската унија во Белград, кои побараа дескалација на кризата во северно Косово и Метохија. Како што соопштија од прес службата на српскиот претседател