притисни ентер »

Докторка од Словенија за 50 евра издавала лажни потврди за прележан коронавирус

Докторка од Словенија за 50 евра издавала лажни потврди за прележан коронавирус

Докторка од Словенија за 50 евра издавала лажни потврди за прележан коронавирус М.Т. Пред 2 минути Докторка од Помурје во Словенија издавала потврди за коронавирус за 50 евра/ Фото/ МИА Докторка од Помурје во Словенија издавала потврди за коронавирус за 50 евра. Случајот го истражува и Лекарската комора на Словенија. Како што пренесуваат словенечките