притисни ентер »

На скопскиот аеродром приведен маж од ресенско кој се барал поради кражба

На скопскиот аеродром приведен маж од ресенско кој се барал поради кражба

На Меѓународниот аеродром Скопје, при пасошка контрола, било констатирано дека С.П.(25) од Царев Двор, ресенско, се ноаѓа на листата со мерка „апси“, по наредба од Основен Суд Битола, за сторено кривично дело „кражба“. Тој бил приведен и предаден на полициски службеници од СВР Скопје за спровод до Казнено-поправниот дом Затвор Прилеп, информираат од

На скопскиот аеродром приведен маж од ресенско кој се барал поради кражба

На скопскиот аеродром приведен маж од ресенско кој се барал поради кражба

На Меѓународниот аеродром Скопје, при пасошка контрола, било констатирано дека С.П.(25) од Царев Двор, ресенско, се ноаѓа на листата со мерка „апси“, по наредба од Основен Суд Битола, за сторено кривично дело „кражба“. Тој бил приведен и предаден на полициски службеници од СВР Скопје за спровод до Казнено-поправниот дом Затвор Прилеп, информираат од

На скопскиот аеродром приведен маж од ресенско кој се барал поради кражба

На скопскиот аеродром приведен маж од ресенско кој се барал поради кражба

На Меѓународниот аеродром Скопје, при пасошка контрола, било констатирано дека С.П.(25) од Царев Двор, ресенско, се ноаѓа на листата со мерка „апси“, по наредба од Основен Суд Битола, за сторено кривично дело „кражба“. Тој бил приведен и предаден на полициски службеници од СВР Скопје за спровод до Казнено-поправниот дом Затвор Прилеп, информираат од

На скопскиот аеродром уапсен опасен криминалец

На скопскиот аеродром уапсен опасен криминалец

Вчера во 12.20 часот на Граничниот премин „Меѓународен аеродром Скопје“, при пасошка контрола, било констатирано дека С.П.(25) од Царев Двор, ресенско, се ноаѓа на листата со мерка „апси“, по наредба од Основен Суд Битола, за сторено кривично дело „кражба“. Тој бил приведен и предаден на полициски службеници од СВР Скопје за спровод до Казнено-поправниот

Момче уапсено на аеродромот во Скопје

Момче уапсено на аеродромот во Скопје

Вчера во 12:20 часот на Граничниот премин „Меѓународен аеродром Скопје“, при пасошка контрола, било констатирано дека 25-годишниот С.П. од Царев Двор, ресенско, се ноаѓа на листата со мерка „апси“, по  наредба од Основен Суд Битола, за сторено кривично дело „кражба“. Тој бил приведен и предаден на полициски службеници од СВР Скопје за спровод до Казнено-поправниот

Жител на Арачиново уапсен на скопскиот аеродром

Жител на Арачиново уапсен на скопскиот аеродром

На 10.02.2020 во 18.30 часот на Граничниот премин „Меѓународен аеродром – Скопје“, при пасошка контрола и проверка во оперативна евиденција, било констатирано дека Ф.Р.(28) од с.Арачиново, Скопско, се наоѓал на листата со мерка „апси“, по барање на Основен суд Скопје 1, поради сторено кривично дело „тешка кражба“. Тој бил приведен и предаден на полициски

Арачиновец сакал да одлета од скопскиот аеродром, а бил на листата за апсење

Арачиновец сакал да одлета од скопскиот аеродром, а бил на листата за апсење

На 10.02.2020 во 18.30 часот на Граничниот премин „Меѓународен аеродром – Скопје“, при пасошка контрола и проверка во оперативна евиденција, било констатирано дека Ф.Р.(28) од с.Арачиново, Скопско, се наоѓал на листата со мерка „апси“, по барање на Основен суд Скопје 1, поради сторено кривично дело „тешка кражба“. Тој бил приведен и предаден на полициски