притисни ентер »

Вчера казнети повеќе од  130 возачи

Вчера казнети повеќе од 130 возачи

Во текот на минатиот ден на подрачјето на Секторот за внатрешни работи – Скопје се превземени мерки и активности и констатирано е дека 56 возачи управувале возила со брзина поголема од дозволената. Од сообраќај се исклучени 22 возачи, од кои еден затоа што управувал возило под дејство на алкохол и 21 возач затоа што управувале возила без да се стекнат

Девет сообраќајки, издадени 131 казна вчера во Скопје

Девет сообраќајки, издадени 131 казна вчера во Скопје

Во текот на изминатиот ден (15.08.2019) на подрачјето на Секторот за внатрешни работи Скопје превземени се мерки и активности и констатирано е дека 56 возачи управувале возила со брзина поголема од дозволената. Од сообраќај се исклучени 22 возачи од кои: еден возач затоа што управувал возило под дејство на алкохол и 21 возач затоа што управувале возила

Девет сообраќајки: Издадени 131 казна вчера во Скопје

Девет сообраќајки: Издадени 131 казна вчера во Скопје

Девет сообраќајки: Издадени 131 казна вчера во Скопје Во текот на минатиот ден на подрачјето на Секторот за внатрешни работи- Скопје се превземени мерки и активности и констатирано е дека 56 возачи управувале возила со брзина поголема од дозволената. Од сообраќај се исклучени 22 возачи, од кои еден затоа што управувал возило под дејство на алкохол

СВР Скопје санкционираше 56 возачи кои управувале возила со брзина поголема од дозволената

СВР Скопје санкционираше 56 возачи кои управувале возила со брзина поголема од дозволената

Во текот на изминатиот ден (15.08.2019) на подрачјето на Секторот за внатрешни работи Скопје превземени се мерки и активности и констатирано е дека 56 возачи управувале возила со брзина поголема од дозволената. Од сообраќај се исклучени 22 возачи од кои: еден возач затоа што управувал возило под дејство на алкохол и 21 возач затоа што управувале возила

Девет сообраќајки, издадени 131 казна вчера во Скопје

Девет сообраќајки, издадени 131 казна вчера во Скопје

Во текот на минатиот ден на подрачјето на Секторот за внатрешни работи – Скопје се превземени мерки и активности и констатирано е дека 56 возачи управувале возила со брзина поголема од дозволената. Од сообраќај се исклучени 22 возачи, од кои еден затоа што управувал возило под дејство на алкохол и 21 возач затоа што управувале возила без да се стекнат

Трки низ Скопје, казнети 56 возачи за пребрзо возење

Трки низ Скопје, казнети 56 возачи за пребрзо возење

Во текот на изминатиот ден (15.08.2019) на подрачјето на Секторот за внатрешни работи Скопје превземени се мерки и активности и констатирано е дека 56 возачи управувале возила со брзина поголема од дозволената. Од сообраќај се исклучени 22 возачи од кои: еден возач затоа што управувал возило под дејство на алкохол и 21 возач затоа што управувале возила

Полицијата вчера во Скопје казни еден пешак и 116 возачи

Полицијата вчера во Скопје казни еден пешак и 116 возачи

Во текот на изминатиот ден на подрачјето на Секторот за внатрешни работи – Скопје во рамки на преземени мерки и активности, издадени се 116 мандатни платни налози и констатирано е дека 31 возач управувал возила со брзина поголема од дозволената. Од сообраќај се исклучени 15 возачи од кои пет затоа што управувале возила под дејство на алкохол и 10 затоа

Засилени контроли на сообраќајната полиција во Скопје, еве што открија

Засилени контроли на сообраќајната полиција во Скопје, еве што открија

Во текот на изминатиот денна подрачјето на Секторот за внатрешни работи Скопје превземени се мерки и активности и констатирано е дека 31 возач управувале возила со брзина поголема од дозволената. Од сообраќај се исклучени 15 возачи од кои: пет возачи затоа што управувале возила под дејство на алкохол и 10 возачи затоа што управувале возила без да се

Полицијата вчера во Скопје казни еден пешак, издадени 116 казни

Полицијата вчера во Скопје казни еден пешак, издадени 116 казни

Од сообраќај се исклучени 15 возачи од кои пет затоа што управувале возила под дејство на алкохол и 10 затоа што управувале возила без да се стекнат со право за нивно управување. Исклучени од сообраќај се и 12 возила, бидејќи биле нерегистрирани. Санкционирани се четворица возачи поради поминување крстосница на црвено светло, четворица поради неправилно

МВР вчера издаде 116 казни од кои една за пешак

МВР вчера издаде 116 казни од кои една за пешак

Во текот на изминатиот ден на подрачјето на Секторот за внатрешни работи – Скопје во рамки на преземени мерки и активности, издадени се 116 мандатни платни налози и констатирано е дека 31 возач управувал возила со брзина поголема од дозволената. Од сообраќај се исклучени 15 возачи од кои пет затоа што управувале возила под дејство на алкохол и 10 затоа

Полицијата вчера во Скопје казни еден пешак, издадени 116 казни

Полицијата вчера во Скопје казни еден пешак, издадени 116 казни

Полицијата вчера во Скопје казни еден пешак, издадени 116 казни Во текот на изминатиот ден на подрачјето на Секторот за внатрешни работи – Скопје во рамки на преземени мерки и активности, издадени се 116 мандатни платни налози и констатирано е дека 31 возач управувал возила со брзина поголема од дозволената. Од сообраќај се исклучени 15 возачи од кои

Издадени 116 казни за скопските возачи во вчерашниот ден

Издадени 116 казни за скопските возачи во вчерашниот ден

Во текот на изминатиот ден на подрачјето на Секторот за внатрешни работи – Скопје во рамки на преземени мерки и активности, издадени се 116 мандатни платни налози и констатирано е дека 31 возач управувал возила со брзина поголема од дозволената. Од сообраќај се исклучени 15 возачи од кои пет затоа што управувале возила под дејство на алкохол и 10 затоа

Полицијата вчера во Скопје казни еден пешак, издадени 116 казни

Полицијата вчера во Скопје казни еден пешак, издадени 116 казни

Во текот на изминатиот ден на подрачјето на Секторот за внатрешни работи – Скопје во рамки на преземени мерки и активности, издадени се 116 мандатни платни налози и констатирано е дека 31 возач управувал возила со брзина поголема од дозволената. Од сообраќај се исклучени 15 возачи од кои пет затоа што управувале возила под дејство на алкохол и 10 затоа

Полицијата вчера во Скопје казни еден пешак, издадени 116 казни

Полицијата вчера во Скопје казни еден пешак, издадени 116 казни

Во текот на изминатиот ден на подрачјето на Секторот за внатрешни работи – Скопје во рамки на преземени мерки и активности, издадени се 116 мандатни платни налози и констатирано е дека 31 возач управувал возила со брзина поголема од дозволената. Од сообраќај се исклучени 15 возачи од кои пет затоа што управувале возила под дејство на алкохол и 10 затоа

Вчера 31 возач управувале возила со брзина поголема од дозволената

Вчера 31 возач управувале возила со брзина поголема од дозволената

Во текот на изминатиот ден (14.08.2019 година) на подрачјето на Секторот за внатрешни работи Скопје превземени се мерки и активности и констатирано е дека 31 возач управувале возила со брзина поголема од дозволената. Од сообраќај се исклучени 15 возачи од кои: пет возачи затоа што управувале возила под дејство на алкохол и 10 возачи затоа што управувале

Полицијата вчера во Скопје казни 62 возачи и 50 пешаци

Полицијата вчера во Скопје казни 62 возачи и 50 пешаци

Во текот на изминатиот ден на подрачјето на Секторот за внатрешни работи Скопје во рамки на преземени мерки и активности издадени се 32 мандатни платни налози, а санкционирани се 50 пешаци. Со брзина поголема од дозволената се движеле 21 возач, од сообраќај се исклучени 19 возачи затоа што управувале возила без да се стекнат со право за управување

Полицијата вчера во Скопје казни 62 возачи и 50 пешаци

Полицијата вчера во Скопје казни 62 возачи и 50 пешаци

Во текот на изминатиот ден на подрачјето на Секторот за внатрешни работи Скопје превземени се мерки и активности и констатирано е дека 21 возачи управувале возила со брзина поголема од дозволената. Од сообраќај се исклучени 19 возачи затоа што управувале возила без да се стекнат со право за управување на моторно возило. Исто така, исклучени од сообраќај

Вчера во Скопје казнети 62 возачи и 50 пешаци

Вчера во Скопје казнети 62 возачи и 50 пешаци

Во текот на изминатиот ден на подрачјето на Секторот за внатрешни работи Скопје во рамки на преземени мерки и активности издадени се 32 мандатни платни налози, а санкционирани се 50 пешаци. Со брзина поголема од дозволената се движеле 21 возач, од сообраќај се исклучени 19 возачи затоа што управувале возила без да се стекнат со право за управување

МВР во текот на изминатиот ден санкционираше 50 пешаци

МВР во текот на изминатиот ден санкционираше 50 пешаци

Во текот на изминатиот ден (13.08.2019) на подрачјето на Секторот за внатрешни работи Скопје превземени се мерки и активности и констатирано е дека 21 возачи управувале возила со брзина поголема од дозволената. Од сообраќај се исклучени 19 возачи затоа што управувале возила без да се стекнат со право за управување на моторно возило. Исто така, исклучени

Полицијата вчера во Скопје казни 62 возачи и 50 пешаци

Полицијата вчера во Скопје казни 62 возачи и 50 пешаци

Во текот на изминатиот ден на подрачјето на Секторот за внатрешни работи Скопје во рамки на преземени мерки и активности издадени се 32 мандатни платни налози, а санкционирани се 50 пешаци. Со брзина поголема од дозволената се движеле 21 возач, од сообраќај се исклучени 19 возачи затоа што управувале возила без да се стекнат со право за управување