притисни ентер »

ФОТО: Улица Македонија стана гага паркинг - надлежните ги нема!

ФОТО: Улица Македонија стана гага паркинг - надлежните ги нема!

На социјалните мрежи се појави фотографија на која се гледа како среде најстрогиот центар во Скопје во зоната за пешаци се паркираат автомобили. Фотографијата која ја објави „Центар сака да дише“ стана потсмев кај граѓаните и критика дека надлежните ги нема никаде!

ФОТО: Улица Македонија стана гага паркинг - надлежните ги нема!

ФОТО: Улица Македонија стана гага паркинг - надлежните ги нема!

На социјалните мрежи се појави фотографија на која се гледа како среде најстрогиот центар во Скопје во зоната за пешаци се паркираат автомобили. Фотографијата која ја објави „Центар сака да дише“ стана потсмев кај граѓаните и критика дека надлежните ги нема никаде!

ФОТО: Бесплатен паркинг на ул. Македонија, надлежните никаде ги нема!

ФОТО: Бесплатен паркинг на ул. Македонија, надлежните никаде ги нема!

ФОТО: Бесплатен паркинг на ул. Македонија, надлежните никаде ги нема! На социјалните мрежи се појави фотографија на која се гледа како среде најстрогиот центар во Скопје во зоната за пешаци се паркираат автомобили. Фотографијата која ја објави „Центар сака да дише“ стана потсмев кај граѓаните и критика дека надлежните ги нема никаде!