притисни ентер »

Samsung соработува со Google, партнери за апликации и Android развивачи за да овозможи непречено преклопувачко искуство со Galaxy Fold

Samsung соработува со Google, партнери за апликации и Android развивачи за да овозможи непречено преклопувачко искуство со Galaxy Fold

Ажурирани се стотици апликации достапни преку Google Play и Galaxy Store со цел овозможување непречено и преклопувачко искуство Samsung Electronics Co., Ltd. ја открива иднината со првиот мобилен уред од ваков тип: Galaxy Fold. Работиме заедно со нашите партнери и заедницата на Android развивачи за да дизајнираме комплетно ново преклопувачко искуство

Samsung Electronics Co., Ltd. ја открива иднината со првиот мобилен уред: Galaxy Fold

Samsung Electronics Co., Ltd. ја открива иднината со првиот мобилен уред: Galaxy Fold

Samsung Electronics Co., Ltd. ја открива иднината со првиот мобилен уред од ваков тип: Galaxy Fold. Работиме заедно со нашите партнери и заедницата на Android развивачи за да дизајнираме комплетно ново преклопувачко искуство за корисниците, со што го означуваме почетокот на новата ера во мобилната технологија. Напорите за да се дизајнира ова софтверско

Samsung Galaxy Fold тестиран да работи со сите апликации

Samsung Galaxy Fold тестиран да работи со сите апликации

Samsung Mobile откри дека цела година пред да го претстави првиот флексибилен смартфон на преклоп Samsung Galaxy Fold направил огромни тестови за тоа како ќе работат сите мобилни апликации. Лаборатории биле отворени во повеќе градови низ светот и се вршеле тестирање заедно со Google и сите останати Android девелопери. Целта е да се обезбеди најдобро

Samsung Galaxy Fold ќе поддржува повеќе стотина апликации

Samsung Galaxy Fold ќе поддржува повеќе стотина апликации

Флексибилните телефони сами по себе немаат некоја вредност доколку не се поддржани од соодветни апликации, кои можат да ги искористат предностите на екрани на преклоп. Ова нема да претставува проблем за преработениот Galaxy Fold, кој конечно е подготвен да се најде во продажба. Samsung објави дека соработувал со програмерите на Google и Android, со

Samsung Galaxy Fold ќе поддржува повеќе стотина апликации

Samsung Galaxy Fold ќе поддржува повеќе стотина апликации

Флексибилните телефони сами по себе немаат некоја вредност доколку не се поддржани од соодветни апликации, кои можат да ги искористат предностите на екрани на преклоп. Ова нема да претставува проблем за преработениот Galaxy Fold, кој конечно е подготвен да се најде во продажба. Samsung објави дека соработувал со програмерите на Google и Android, со