притисни ентер »

Која е српската Ким Кардашијан КОЈА ПАЛИ И ЖАРИ ВО АМЕРИКА (ФОТО)

Која е српската Ким Кардашијан КОЈА ПАЛИ И ЖАРИ ВО АМЕРИКА (ФОТО)

Девојка со српско потекло, Даниела Рајиќ, која е во врска со НБА ѕвездата Пол Џ орџ од летото 2013 година веднаш започна да ги полни страниците на американските таблоиди и заради својот изглед но и поради турбулентните почетни денови на нивната врска . Покрај тоа Даниела се многу популарна на социјалните мрежи. Само нејзината последна фотографија,

Која е српската Ким Кардашијан КОЈА ПАЛИ И ЖАРИ ВО АМЕРИКА (ФОТО)

Која е српската Ким Кардашијан КОЈА ПАЛИ И ЖАРИ ВО АМЕРИКА (ФОТО)

Девојка со српско потекло, Даниела Рајиќ, која е во врска со НБА ѕвездата Пол Џ орџ од летото 2013 година веднаш започна да ги полни страниците на американските таблоиди и заради својот изглед но и поради турбулентните почетни денови на нивната врска . Покрај тоа Даниела се многу популарна на социјалните мрежи. Само нејзината последна фотографија,