притисни ентер »

Поради лажна дојава за подметната бомба евакуирано средно училиште во Сараево

Поради лажна дојава за подметната бомба евакуирано средно училиште во Сараево

Дојавата за подметната бомба во Средното економско училиште во Сараево беше лажна, соопшти сараевската полиција. Полицијата утрово добила анонимен повик дека во Средното економско училиште во Сараево е поставена бомба. По повикот евакуирани беа учениците и наставниците од училиштето.

Дојава за подметната бомба во средно училиште во Сараево

Дојава за подметната бомба во средно училиште во Сараево

Сараевската полиција утрово добила прими анонимен повик дека во Средното економско училиште во Сараево е поставена бомба. По повикот евакуирани се учениците и наставниците од училиштето. Полицијата го пребарува објектот

Дојавата за бомба во училиштето во Сараево била лажна

Дојавата за бомба во училиштето во Сараево била лажна

Дојавата за подметната бомба во Средното економско училиште во Сараево беше лажна, соопшти сараевската полиција. Полицијата утрово добила анонимен повик дека во Средното економско училиште во Сараево е поставена бомба. По повикот евакуирани беа учениците и наставниците од училиштето.

Дојава за подметната бомба во средно училиште во Сараево

Дојава за подметната бомба во средно училиште во Сараево

Сараевската полиција утрово добила прими анонимен повик дека во Средното економско училиште во Сараево е поставена бомба. По повикот евакуирани се учениците и наставниците од училиштето. Полицијата го пребарува објектот. Текстот Дојава за подметната бомба во средно училиште во Сараево е превземен од А1он .

Дојава за бомба во средно училиште во Сараево

Дојава за бомба во средно училиште во Сараево

Припадниците на Министерството за внатрешни работи во Сараево утрово постапија по дојава за бомба во средно училиште во главниот град на Босна и Херцеговина. „Примивме дојава за бомба во средно училиште во Сараево околу девет часот. Полицијата е на терен каде што спроведува контрадиверзионен преглед“, потврдија за „Клих.ба“ од Оперативниот центар при

Средно училиште во Сараево  евакуирано поради дојава за бомба

Средно училиште во Сараево евакуирано поради дојава за бомба

Припадниците на Министерството за внатрешни работи во Сараево утрово постапија по дојава за бомба во средно училиште во главниот град на Босна и Херцеговина. -Примивме дојава за бомба во средно училиште во Сараево околу девет часот. Полицијата е на терен каде што спроведува контрадиверзионен преглед- потврдија за „Клих.ба“ од Оперативниот центар при

Дојава за бомба во средно училиште во Сараево

Дојава за бомба во средно училиште во Сараево

Припадниците на Министерството за внатрешни работи во Сараево утрово постапија по дојава за бомба во средно училиште во главниот град на Босна и Херцеговина. „Примивме дојава за бомба во средно училиште во Сараево околу девет часот. Полицијата е на терен каде што спроведува контрадиверзионен преглед“, потврдија за „Клих.ба“ од Оперативниот центар при

Дојава за бомба во средно училиште во Сараево

Дојава за бомба во средно училиште во Сараево

Припадниците на Министерството за внатрешни работи во Сараево, утрово постапија по дојава за бомба во средно училиште во главниот град на Босна и Херцеговина. „Примивме дојава за бомба во средно училиште во Сараево околу девет часот. Полицијата е на терен каде спроведува контрадиверзионен преглед“, потврдија за „Клих.ба“ од Оперативниот центар при

Поради лажна дојава за подметната бомба евакуирано средно училиште во Сараево

Поради лажна дојава за подметната бомба евакуирано средно училиште во Сараево

Дојавата за подметната бомба во Средното економско училиште во Сараево беше лажна, соопшти сараевската полиција. Полицијата утрово добила анонимен повик дека во Средното економско училиште во Сараево е поставена бомба. По повикот евакуирани беа учениците и наставниците од училиштето.

Поради лажна дојава за подметната бомба евакуирано средно училиште во Сараево

Поради лажна дојава за подметната бомба евакуирано средно училиште во Сараево

Дојавата за подметната бомба во Средното економско училиште во Сараево беше лажна, соопшти сараевската полиција. Полицијата утрово добила анонимен повик дека во Средното економско училиште во Сараево е поставена бомба. По повикот евакуирани беа учениците и наставниците од училиштето.

Дојава за подметната бомба во средно училиште во Сараево

Дојава за подметната бомба во средно училиште во Сараево

Сараевската полиција утрово добила прими анонимен повик дека во Средното економско училиште во Сараево е поставена бомба. По повикот евакуирани се учениците и наставниците од училиштето. Полицијата го пребарува објектот.

Сараево: Полицијата евакуира училиште по дојава за подметната бомба

Сараево: Полицијата евакуира училиште по дојава за подметната бомба

Сараевската полиција утрово добила прими анонимен повик дека во Средното економско училиште во Сараево е поставена бомба. По повикот евакуирани се учениците и наставниците од училиштето. Полицијата го пребарува објектот.

Дојава за подметната бомба во средно училиште во Сараево

Дојава за подметната бомба во средно училиште во Сараево

Сараевската полиција утрово добила прими анонимен повик дека во Средното економско училиште во Сараево е поставена бомба. По повикот евакуирани се учениците и наставниците од училиштето. Полицијата го пребарува објектот.

Евакуирани ученици од училиште во Сараево поради дојава за бомба

Евакуирани ученици од училиште во Сараево поради дојава за бомба

Сараевската полиција утрово добила прими анонимен повик дека во Средното економско училиште во Сараево е поставена бомба. По повикот евакуирани се учениците и наставниците од училиштето. Полицијата го пребарува објектот.

ДРАМА ВО УЧИЛИШТЕ ВО САРАЕВО: Дојава за бомба, евакуирани ученици

ДРАМА ВО УЧИЛИШТЕ ВО САРАЕВО: Дојава за бомба, евакуирани ученици

По повикот евакуирани се учениците и наставниците го напуштиле училиштето училиштето. Сараевската полиција утрово добила прими анонимен повик дека во Средното економско училиште во Сараево е поставена бомба. По повикот евакуирани се учениците и наставниците го напуштиле училиштето училиштето. Полицијата го пребарува објектот. Прочитајте и... Франкофонска

ДОЈАВА ЗА БOMБА ВО САРАЕВО: Еваkyирано училиште по амнoнимен повик за поставена бomбa!

ДОЈАВА ЗА БOMБА ВО САРАЕВО: Еваkyирано училиште по амнoнимен повик за поставена бomбa!

Сараевската полицијa утрово добила aнoнимен повик дека во Средното економско училиште во Сараево е поставена бomба. По повикот евакyиpани се учениците и наставниците од училиштето. Полицијата го пребарува објектот.

Поради лажна дојава за подметната бомба евакуирано средно училиште во Сараево

Поради лажна дојава за подметната бомба евакуирано средно училиште во Сараево

Дојавата за подметната бомба во Средното економско училиште во Сараево беше лажна, соопшти сараевската полиција. Полицијата утрово добила анонимен повик дека во Средното економско училиште во Сараево е поставена бомба. По повикот евакуирани беа учениците и наставниците од училиштето.

Дојава за бомба во средно училиште во Сараево

Дојава за бомба во средно училиште во Сараево

Припадниците на Министерството за внатрешни работи во Сараево утрово постапија по дојава за бомба во средно училиште во главниот град на Босна и Херцеговина. „Примивме дојава за бомба во средно училиште во Сараево околу девет часот. Полицијата е на терен каде што спроведува контрадиверзионен преглед“, потврдија за „Клих.ба“ од Оперативниот центар при