притисни ентер »

Проблеми со кожата на лицето поради маските и како да ги решите!

Проблеми со кожата на лицето поради маските и како да ги решите!

Проблеми со кожата на лицето поради маските и како да ги решите! Носењето маски моментално е најзагарентираната заштита од коронавирусот но го отежнува дишењето поради жештината од летото. Хируршките маски можеме да издржиме да ги носиме само три часа и кога ќе почнеме да се потиме поради топлиот воздух треба да се замени маската, бидејќи го губи ефектот