притисни ентер »

Ако Британец се пресели во Македонија, секоја година ќе му остануваат 24 илјади евра – Македонија најефтина за живот во цела европа

Ако Британец се пресели во Македонија, секоја година ќе му остануваат 24 илјади евра – Македонија најефтина за живот во цела европа

| август 14, 2020 Според статијата на uk.finance.yahoo.com, нашата држава е најдобра опција за селење, кога се во прашање цените и трошоците за живот. Според истражувањетол, Северна Македонија е најевтината земја во цела Европа за Британците да се преселат. Тие во предвид земаат 11 „вообичаени трошоци“, а анализата ја прави „Ocean Finance “. При тоа,

Македонија е најевтина земја во Европа - Британците би заштедиле ако се преселат овде

Македонија е најевтина земја во Европа - Британците би заштедиле ако се преселат овде

За Британците Македонија е најевтина земја во Европа, сосе кафе, теретана и деловен ручеk. Македонија е најевтината земја во цела Европа за Британците да се преселат, според истражувањето. Врз основа на 11 „типични трошоци“, анализата на  „Ocean Finance “ покажа дека нашата земја е најприфатлива на целиот континент, со просечна цена на живеење за  само

За Британците Македонија е најевтина земја во Европа, сосе кафе, теретана и деловен ручек

За Британците Македонија е најевтина земја во Европа, сосе кафе, теретана и деловен ручек

Saints Clement and Panteleimon Church at Plaosnik in Ohrid, North Macedonia Англија – Северна Македонија е најевтината земја во цела Европа за Британците да се преселат, според истражувањето. Врз основа на 11 „типични трошоци“, анализата на  „Ocean Finance “ покажа дека Република Северна Македонија е најприфатлива земја на целиот континент, со просечна

За Британците Македонија е најевтина земја во Европа

За Британците Македонија е најевтина земја во Европа

Британското издание на „ Јаху фајненс “ пишува дека Македонија е најприфатливата опција за Британците што сакаат да се преселат во друга европска земја, повикувајќи се на анализата на „Оушн фајненс“, пренесе „ Експрес.мк“ . Врз основа на 11 „типични трошоци“, анализата на „Оушн фајненс“ покажа дека Република Северна Македонија е најприфатлива земја