притисни ентер »

Шерифовиќ си оди од „Ѕвездите на Гранд“

Шерифовиќ си оди од „Ѕвездите на Гранд“

Следната сезона на „Ѕвездите на Гранд“  најверојатно нема да биде во ист состав. Пејачката Марија Шерифовиќ открила дека е многу уморна од целото шоу, и сака да си оди. „Јас толку многу стрес доживеав и најискрено размислувам ова да биде моја последна година, бидејќи се ми стана напорно и тешко.Оваа година заедно со натпреварувачите почнавме се да

Шерифовиќ си оди од „Ѕвездите на Гранд“

Шерифовиќ си оди од „Ѕвездите на Гранд“

Следната сезона на „Ѕвездите на Гранд“  најверојатно нема да биде во ист состав. Пејачката Марија Шерифовиќ открила дека е многу уморна од целото шоу и сака да си оди. „Јас толку многу стрес доживеав и најискрено размислувам ова да биде моја последна година бидејќи сè ми стана напорно и тешко. Оваа година заедно со натпреварувачите почнавме сè да доживуваме

Марија Шерифовиќ се повлекува од „Ѕвездите на Гранд“ - ОВА Е ПРИЧИНАТА

Марија Шерифовиќ се повлекува од „Ѕвездите на Гранд“ - ОВА Е ПРИЧИНАТА

Се чини дека наредната сезона на „Ѕвездите на Гранд“ нема да биде во ист состав. Имено, Марија Шерифовиќ открила дека е многу уморна од натпреварувањето, па најверојатно ќе го напушти шоуто. – Јас толку многу стрес доживеав па така најискрено размислувам ова да биде моја последна година, бидејќи се ми стана напорно и тешко. Оваа година заедно со натпреварувачите

Шерифовиќ го напушта жирито во „Ѕвездите на Гранд“

Шерифовиќ го напушта жирито во „Ѕвездите на Гранд“

Се чини дека наредната сезона на „Ѕвездите на Гранд“ нема да биде во ист состав. Имено, Марија Шерифовиќоткрила дека е многу уморна од натпреварувањето, па најверојатно ќе го напушти шоуто. -Јас толку многу стрес доживеав па така најискрено размислувам ова да биде моја последна година, бидејќи се ми стана напорно и тешко.Оваа година заедно со натпреварувачите

Марија Шерифовиќ се повлекува од „Ѕвездите на Гранд“ - ОВА Е ПРИЧИНАТА

Марија Шерифовиќ се повлекува од „Ѕвездите на Гранд“ - ОВА Е ПРИЧИНАТА

Се чини дека наредната сезона на „Ѕвездите на Гранд“ нема да биде во ист состав. Имено, Марија Шерифовиќ открила дека е многу уморна од натпреварувањето, па најверојатно ќе го напушти шоуто. – Јас толку многу стрес доживеав па така најискрено размислувам ова да биде моја последна година, бидејќи се ми стана напорно и тешко. Оваа година заедно со натпреварувачите

Нема да биде дел од новата сезона: Овој член од жирито ги напушта „Ѕвездите на Гранд?“

Нема да биде дел од новата сезона: Овој член од жирито ги напушта „Ѕвездите на Гранд?“

фото; принтскрин/инстаграм Во регионалното музичко шоу „Ѕвездите на Гранд“ како дел од жирито имаме прилика да ги гледаме Марија Шерифовиќ, Јелена Карлеуша, Драган Стојковиќ Босанац, Вики Миљковиќ, Ана Бекута и оваа година Ѓорѓе Давид. Во новата сезона тие ја имаат улога и на ментори, па им помогаат на своите кандидати. Меѓутоа, пејачката Марија Шерифовиќ

Марија Шерифовиќ се повлекува: „Доживеав многу стрес, уморна сум од тоа да глумам будала“

Марија Шерифовиќ се повлекува: „Доживеав многу стрес, уморна сум од тоа да глумам будала“

Се чини дека наредната сезона на „Ѕвездите на Гранд“ нема да биде во ист состав. Имено, Марија Шерифовиќ открила дека е многу уморна од натпреварувањето, па најверојатно ќе го напушти шоуто. Јас толку многу стрес доживеав па така најискрено размислувам ова да биде моја последна година, бидејќи се ми стана напорно и тешко. Оваа година заедно со натпреварувачите

Марија се повлекува: Доживеав многу стрес, уморна сум од тоа да глумам будала

Марија се повлекува: Доживеав многу стрес, уморна сум од тоа да глумам будала

Марија се повлекува: Доживеав многу стрес, уморна сум од тоа да глумам будала Се чини дека наредната сезона на „Ѕвездите на Гранд“ нема да биде во ист состав. Имено, Марија Шерифовиќ открила дека е многу уморна од натпреварувањето, па најверојатно ќе го напушти шоуто. -Јас толку многу стрес доживеав па така најискрено размислувам ова да биде моја последна

Шерифовиќ го напушта жирито во „Ѕвездите на Гранд“- уморна е од кавгите со колегите

Шерифовиќ го напушта жирито во „Ѕвездите на Гранд“- уморна е од кавгите со колегите

Се чини дека наредната сезона на „Ѕвездите на Гранд“ нема да биде во ист состав. Имено, Марија Шерифовиќоткрила дека е многу уморна од натпреварувањето, па најверојатно ќе го напушти шоуто. -Јас толку многу стрес доживеав па така најискрено размислувам ова да биде моја последна година, бидејќи се ми стана напорно и тешко.Оваа година заедно со натпреварувачите

Марија Шерифовиќ и Ѓорѓе Давид се бакнаа во уста среде емисија

Марија Шерифовиќ и Ѓорѓе Давид се бакнаа во уста среде емисија

Емисијата „Ѕвезде Гранд“ имаме прилика да ја гледаме секоја сабота . Членовите на жирито со своите кавги и интересни ставови знаат да направат шоу. Во најновата емисија на „Ѕвездите на Гранд“, Јелена Карлеуша инсистираше Марија Шерифовиќ и Ѓорѓе Давид да одговорат на предизвикот и да се бакнат во уста.

Марија Шерфовиќ и Ѓорѓе Давид се бакнуваат во уста

Марија Шерфовиќ и Ѓорѓе Давид се бакнуваат во уста

Марија Шерфовиќ и Ѓорѓе Давид се бакнуваат во уста на шоуто „Звезде Гранда"! Имено, Јелена Карлеуша ги предизвика Марија и Давид да се бакнат во уста, а тие тоа и го направија. Сето тоа се случи многу брзо, а изразот на Марија по бакнежот зборува повеќе од зборови. Таа изгледаше како да не знае зошто Карлеуша тоа го побарала од неа и што има тука необично

Со кого Марија Шерифовиќ „се залапа“

Со кого Марија Шерифовиќ „се залапа“

Шоуто „Ѕвезде Гранд“ изминатиот период е е популарно во целиот регион, за време на снимање на последната  емисија се случи нешто интересно. Невероватно ама сепак вистинито членовите на жирито со своите кавги и интересни ставови знаат да направат шоу, но во најновата емисија на „Ѕвездите на Гранд“, Јелена Карлеуша инсистираше Марија Шерифовиќ и Ѓорѓе