притисни ентер »

Овој тип на мажи најдобро ги задоволуваат жените во креветот

Овој тип на мажи најдобро ги задоволуваат жените во креветот

Во истражувањето на универзитетот Квинсленд учествувале 100 жени кои одговарале на бројни прашања за нивниот дотогашен сексуален живот. Целта на истражувањето била да се открие кои мажи во очите на жените ги поседуваат најдобрите квалитети за љубовници. Научниците исто така сакале да знаат со кој тип на љубовник испитаничките најчесто доживувале оргазам

Тоа што доживеавте оргазам не значи и дека сексот бил добар - Како да ја препознаете разликата?

Тоа што доживеавте оргазам не значи и дека сексот бил добар - Како да ја препознаете разликата?

Лошиот секс им е познат на сите. Знаете за што зборуваме? За секс кога сте премногу уморни, премногу под стрес или лицето што лежи до вас не ве привлекува. Во ред. Слушнавме за лошиот секс, но што е со „лошиот оргазам“. Тоа што доживеавте оргазам не значи и дека сексот бил добар. Како да ја препознаете разликата? Па што точно значи тоа? --> Ова се

Сексот по четириесеттата година: Пет работи кои се менуваат

Сексот по четириесеттата година: Пет работи кои се менуваат

Сексот по четириесеттата година: Пет работи кои се менуваат Сексот се менува со текот на годините, а овие промени нè очекуваат од четириесеттата година. Кога ќе наполниме 40 години лесно почнува да се менува нивото на хормони. Тоа може да доведе до тоа жените да имаат помала желба за секс. Може да се случи и да им биде потребно повеќе време за навистина

Лаги за сексот кои мажите мора да ги заборават

Лаги за сексот кои мажите мора да ги заборават

Лаги за сексот кои мажите мора да ги заборават Без оглед на тоа колку сте потковани со сексуално знаење, сигурни сме дека сепак верувате во некои од следните заблуди. Доколку се грижите за својот сексуален живот и здрав однос во врската, време е да го промените мислењето. Некои заблуди за женската сексуалност толку длабоко навлегле во машките кругови

ЖЕНИТЕ ОТКРИВААТ: Повеќе сакаме самозадоволување, отколку с*екс со партнерот

ЖЕНИТЕ ОТКРИВААТ: Повеќе сакаме самозадоволување, отколку с*екс со партнерот

Самозадоволувањето е табу тема за која не се зборува многу, особено не во женскиот свет. Сепак, факт е дека самозадоволувањето е многу популарно меѓу жените, а како доказ за тоа се вибраторите кои се најпродаваните секс играчки ширум светот. За некои жени кои сакале да останат анонимни, вибраторите даваат многу поголемо задоволство од мажите. Еве што

Лаги за сексот кои мажите мора да ги заборават

Лаги за сексот кои мажите мора да ги заборават

Без оглед на тоа колку сте потковани со сексуално знаење, сигурни сме дека сепак верувате во некои од следните заблуди. Доколку се грижите за својот сексуален живот и здрав однос во врската, време е да го промените мислењето. Некои заблуди за женската сексуалност толку длабоко навлегле во машките кругови што речиси секој припадник од посилниот пол

ЖЕНИТЕ ОТКРИВААТ: Повеќе сакаме самозадоволување, отколку с*екс со партнерот

ЖЕНИТЕ ОТКРИВААТ: Повеќе сакаме самозадоволување, отколку с*екс со партнерот

Самозадоволувањето е табу тема за која не се зборува многу, особено не во женскиот свет. Сепак, факт е дека самозадоволувањето е многу популарно меѓу жените, а како доказ за тоа се вибраторите кои се најпродаваните секс играчки ширум светот. За некои жени кои сакале да останат анонимни, вибраторите даваат многу поголемо задоволство од мажите. Еве што